Κεντρική Elite League Καψαλός στο Ebasket.gr: «Η ομάδα με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή»

Καψαλός στο Ebasket.gr: «Η ομάδα με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή»

D9F09B8F 6530 46B2 9FB4 C23CB26A6C46

Στιγμές ευτυχίας και δικαίωσης για τον Σπύρο Καψαλο.

Το Μαρούσι επικράτησε του Πανερυθραϊκού με 80-68 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four της Elite League, παίρνοντας το πολυπόθητο «εισιτήριο» ανόδου στην Basket League. Από την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα πρώτος σκόρερ αναδειχθηκε ο Σπύρος Καψαλός με 20 πόντους και ακολούθησε με 14 πόντους ο Στασινός.

Ο νεαρός γκαρντ, Σπύρος Καψαλός έπειτα από την τεράστιας σημασίας νίκη, μίλησε στο Ebasket.gr και την Άνθεα Κούρου. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στα συναισθήματα που τον περικλείουν, τονίζοντας πως η άμυνα ήταν το «κλεδί» της επιτυχίας!

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Καψαλός στο Ebasket.gr και την Άνθεα Κούρου:

  • Συγχαρητήρια για τη νίκη! Ήσουν ο κομβικότερος παίκτης τους παιχνιδιού! Πώς νιώθεις;

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα φέτος. καθώς ξεκίνησα τη σεζόν από τα Μέγαρα. Ήρθα στο Μαρούσι τα Χριστούγεννα και από τότε όλοι με έχουν αγκαλιάσει, από τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση μέχρι και τους οπαδούς.

Προσπαθούσα από την αρχή να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και στην άμυνα και στην επίθεση προκειμένου να φέρω το θετικό αοοτέλεσμα στην ομάδα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στον οργανισμό του Αμαρουσίου που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή».

  • Ποιό είναι το κλειδί της επιτυχίας για την ομάδα σου;

«Το «κλειδι» της επιτυχίας για την ομάδα μου είναι και θα είναι η άμυνα! Όποτε παίζουμε σωστή άμυνα και κρατάμε το προβάδισμα κερδίζουμε! Το έχουμε αποδείξει άλλωστε και από την πορεία μας στην regular season εώς και σήμερα. Για εμένα η άμυνα το «κλειδί» της επιτυχίας!»

  • Φοβήθηκες στα τελευταία 5΄ που πλησίασε ο Πανερυθραϊκός στο σκορ;

«Δεν φοβήθηκα καθόλου! Είχαμε δουλέψει αρκετά γι’αυτό το παιχνίδι, είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο μας. Η ομάδα μου έχει ξαναβρεθέι σε τέτοιες καταστάσεις και τις έχει αντιμετωπίσει όπως σήμερα, πήρε ξανά τη διαφορά στα χέρια της και έφτασε στην επικράτηση».

  • Τι έχεις να πείς για την στήριξη του κόσμου;

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτή την στήριξη… Βρίσκονται στα εντός και στα εκτός παιχνίδια δίπλα μας! Είναι πάντα εκεί για εμάς, καταθέτοντας την ψυχή τους. Δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο ξανά. Είμαστε μια μεγάλη οικογενεία!»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…