Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κάνααν στο Ebasket: «Νιώθω ευλογημένος για όλες τις στιγμές»

Κάνααν στο Ebasket: «Νιώθω ευλογημένος για όλες τις στιγμές»

image0 12

Ευλογημένος για όλα όσα έχει περάσει με τον Ολυμπιακό νιώθει ο Αϊζάια Κάνααν.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν σήμερα (19/05, 18:00) να αντιμετωπίσουν τη Μονακό με φόντο τον τελικό της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε τελικό και την Κυριακή να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Αϊζάια Κάνααν κατά την διάρκεια της Media Day μίλησε στο Ebasket.gr  για τα συναισθήματα του, για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειρστεί ο Ολυμπιακός τη Μονακό. αλλά και για τις μεταξύ τους συζητήσεις για το F4.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο Ebasket.gr:

  • Πρώτη σου χρονιά στον Ολυμπιάκο και παίρνει το εισιτήριο για F4 της Euroleague! Πως νιώθεις;

– Είμαι ενθουσιασμένος! Λίγο πριν έρθω στον Ολυμπιακό σκεφτόμουν αυτή την στιγμή με αυτή την ομάδα, ήθελα να ζήσω την εμπειρία του Final Four και έγινε πραγματικότητα .Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα δεν μπορώ να στο εξηγήσω, ότι είχα σχεδιάσει γίνεται πραγματικότητα.

  • Ποιό είναι το «κλείδι» της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό αλλά και για εσένα;

– Το κλειδί της επιτυχίας για εμένα και την ομάδα μου είναι η συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παίζουμε κάθε παιχνίδι μας σαν να είναι το τελευταίο μας! Έτσι θα προετοιμαστούμε και αυτή την εβδομάδα.

  • Τι είναι αυτό που συζητάτε μεταξύ σας στις προπονήσεις; Πως νιώθετε;

– Είπαμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια προκειμένου να επιστρέψουμε με το τρόπαιο. Αυτό πρέπει να κάνουμε στο Κάουνας. Είμαστε μια ομάδα που πιστεύει ο ένας στον άλλον και θα συνεχίσει να το κάνει ότι και αν συμβεί.

  • Θέλω να μου πεις ποιά ήταν η καλύτερη σου στιγμή στην φετινή διοργάνωση και ποια η χειρότερη.

– Η καλύτερη μου στιγμή ήταν στο Game5 όταν πήραμε το εισιτήριο για το Final 4. Δεν έχω κρατήσει κακές στιγμές! Νιώθω ευλογημένος για όσα έχουν συμβεί τη φετινή σεζόν. Κακή στιγμή για εμένα είναι η κάθε μας ήττα αλλά ότι και αν έχει συμβεί αυτή την στιγμή βρισκόμαστε εδώ (F4). Νιώθω ευλογημένος για όλες τις στιγμές!

  • Και για το τέλος … Μια πιο αστεία ερώτηση… Αν σου δινόταν η ευκαιρία να κλειδώσεις στα αποδυτήρια την ημέρα του παιχνίδιου έναν απο τους τρείς παίκτες της Μονακό, ποιόν θα κλέιδωνες και γιατί;

        – Ελί Οκομπό;
        – Τζόρνταν Λόιντ;
        – Μάικ Τζέιμς;

– Δεν θα μπορούσα να κλειδώσω κανέναν, τους ξέρω προσωπικά και τους τρείς, είναι φίλοι μου! Είμασταν συμπαίκτες για λίγο διάστημα στους Φοίνιξ Σανς οπότε γνωρίζω πολλά γι ‘ αυτούς…

IMG 7949 scaled

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …