Κεντρική Γ' Εθνική Ίκαρος Καλλιθέας: Νέος προπονητής ο Ιμπραημάκης (pic)

Ίκαρος Καλλιθέας: Νέος προπονητής ο Ιμπραημάκης (pic)

manolis ibraimakis

Από τον ΚΑΟΚ στον Ίκαρο Καλλιθέας ο Ιμπραημάκης

Ο Μανώλης Ιμπραημάκης θα καθοδηγήσει τον Ίκαρο Καλλιθέας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Έλληνας τεχνικός ύστερα από μία πετυχημένη πορεία στον ΚΑΟ Κορίνθου θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στην κορυφή.

Αναλυτικά:

«Ο coach Ιμπραημάκης στον Ίκαρο Καλλιθέας

Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Μανώλη Ιμπραημάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες του αντρικού τμήματος. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας είναι 40 χρονών και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την εργατικότητα του και το προπονητικό του ταλέντο. Τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε στον ΚΑΟ Κορίνθου αρχικά ως συνεργάτης και πέρσι ως head coach καθοδηγώντας την ομάδα του στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής.

Μετά την οριστική συμφωνία ο coach Ιμπραημάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η επόμενη χρονιά με βρίσκει στον Ίκαρο Καλλιθέας, μια ομάδα με σημαντική πορεία στο Ελληνικό μπάσκετ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση του Ικάρου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και είμαι σίγουρος ότι με ομαδική δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Το Who is Who

Ο coach Μανώλης Ιμπραημάκης γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1983 και τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται ενεργά με την προπονητική. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΠΟ Μέθανα στην Α1 ΕΣΚΑΚ και στη συνέχεια τη σεζόν 2014-15 βρέθηκε ως assistant coach στον Α.Ο Αιγάλεω. Το 2015-16 ηγήθηκε της εφηβικής ομάδας της Α.Ε Καλλιθέας, ενώ παράλληλα ήταν άμεσος συνεργάτης στο αντρικό τμήμα. Στα Ανατολικά προάστεια έμεινε και τη σεζόν 2016-17, καθώς ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τον Γ.Σ. Περάματος. Τη διετία 2017-19 ανέλαβε υπέυθυνος ακαδημιών στο Α.Ο. Αιγάλεω, ενώ παράλληλα ήταν άμεσος συνεργάτης και στο αντρικό. Μάλιστα, στο δεύτερο μισό της δεύτερης χρονιάς ανέλαβε τις τύχες του «Σίτυ», ως πρώτος. Το 2019-20 ηγήθηκε της αντρικής ομάδας του Γ.Σ. Περάματος και του εφηβικού τμήματος στον Α.Ο. Αιγάλεω. Το 2021 «μετακόμισε» στην Κόρινθο για λογαριασμό του ΚΑΟ Κορίνθου που αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική, αναλαμβάνοντας πόστο στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Πέρσι καθοδήγησε ως πρώτος προπονητής τους Κορίνθιους με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας καλωσορίζει τον coach Ιμπραημάκη στην «οικογένεια» του και εύχεται κάθε καλό στη νέα σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…