Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Διαιτησία: Πώς γκέγκεν αυτό;

Διαιτησία: Πώς γκέγκεν αυτό;

Αριστείδης ο Δίκαιος,

Στην ελληνική διαιτησία, όλα μπορεί να συμβούν…

Εντάξει, δεν είμαστε από εκείνους που περιμένουν στη γωνία, για να «κράξουν» στο πρώτο λάθος. Ειδικά εμείς, που αγαπάμε τη διαιτησία κι ασχολούμαστε χρόνια μαζί της. Υπάρχουν, όμως, πράγματα εξόφθαλμα, που λες «πώς γίνεται;». Ή -για να χρησιμοποιήσουμε την Ογκουσόντια ρήση «πώς γκέγκεν αυτό;». Έλα μου ντε…

Διαβάζω (έχουμε κάνει και τα σχετικά PrtScr, για να μην μας βγάλουν τρελούς), ότι σήμερα στον αγώνα Μαρούσι – Πανερυθραϊκός (19:15, στο ΟΑΚΑ) κομισάριος είναι ο Γιώργος Ελευθεριάδης. Εξαιρετικός, κόσμημα για την ελληνική διαιτησία. Μπορεί να φέρει σε πέρας όποιον αγώνα τού ανατεθεί…

Πάλι στο επίσημο site τής ΕΟΚ διαβάζω ότι στο Περιστέρι – Παναθηναϊκός (19:15 στο «Ανδρέας Παπανδρέου») για την Basket League, κομισάριος θα είναι ο Γιώργος Ελευθεριάδης. Είπαμε ότι μπορεί να κάνει τα πάντα ο Γιώργος, αλλά εδώ πρέπει να προβληθεί στον χώρο. Εκτός αν η Ομοσπονδία έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που έχει δημιουργήσει ολογράμματα κι ένας κομισάριος δύναται να είναι σε δύο σημεία.

Η διαιτησία κι ο μαγικός της κόσμος

Όλοι κάνουν λάθη. Όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει. Αλλά, βρε παιδιά, 4 αγώνες είχατε, πώς είναι δυνατόν να την πατήσετε; Να ήταν σε μια τυπική αγωνιστική, με όλες τις εθνικές κατηγορίες, να το καταλάβω κι εγώ. Σε τέσσερα ματς, να γίνει τόσο χοντρό λάθος, είναι βαρύ.

Πάμε παρακάτω, το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα βρίσκεται σε δύο γήπεδα ο Ελευθεριάδης. Σημασία έχει η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της και τα άλλα είναι για να γράφει ο «Αριστείδης».

Για να μην επανέρχομαι, ας αλλάξω θέμα: Μην πάρετε όρκο ότι θα φύγει ο Στόουκς από την Ευρωλίγκα. Είπαμε, η διαιτησία έχει έναν δικό της κόσμο, μαγικό και ξεχωριστό. Μην σας κάνει εντύπωση αν συνεχίσει, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα.

Αυτό υποστηρίζει ο Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…