Κεντρική Elite League Αποκλειστικό: Επιστρέφει στο Αγρίνιο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Αποκλειστικό: Επιστρέφει στο Αγρίνιο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

5E6D2FDE 4970 45E8 8E25 5C3DF0A1DEA7

Παρελθόν ο Κεραμιδάς. Αναλαμβάνει ο Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ebasket.gr, παρελθόν αποτελεί ο Κώστας  Κεραμιδάς και το  «τιμόνι» του Αγρινίου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για το υπόλογο της σεζόν.

Η ομάδα του Αγρινίου θέλοντας να σώσει την φετινή χρόνια κατέφυγε ξανά στον έμπειρο προπονητή, όπου πέρσι την είχε οδηγήσει σε μια εξαιρετική πορεία.

Ο Παπαδόπουλος την προηγούμενη σεζόν ήταν ένας από τους μεγάλους παράγοντες που βοήθησαν την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία της Α2.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε δια ζώσης επαφές και έχουν συμφωνήσει. Το μόνο που απομένει είναι η τυπική διαδικασία και η σχετική ανακοίνωση.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο:

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το 2000 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, εκεί όπου παρέμεινε μέχρι το 2007. Παράλληλα αποτέλεσε συνεργάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα μπάσκετ και ήταν παρών στο χρυσό μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ το 2005 και στο ασημένιο στο Παγκόσμιο την επόμενη χρονιά.

Επιπρόσθετα, έχει περάσει από τους πάγκους του Παγκρατίου, του Απόλλωνα Πάτρας, της Μεντ, του Κορωπίου, του Αγρινίου ενώ στο εξωτερικό έχει εργαστεί στις Ετουάλ Σάελ (Τυνησία) και Τρέπσα (Κόσοβο).

Την φετινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του του Λεύκιπου Ξάνθης.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…