Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας – Ερμής Αργυρούπολης 78-52

Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας – Ερμής Αργυρούπολης 78-52

akadimia elefsinas

H Ακαδημία Ελευσίνας ήταν καταιγιστική και έκανε εύκολα το 1-0 στους τελικούς ανόδου της Α’ ΕΣΚΑΝΑ

Το 1-0 στους τελικούς ανόδου της Α’ ΕΣΚΑΝΑ έκανε η Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας, καθώς επικράτησε εύκολα του Ερμή Αργυρούπολης εντός έδρας με 78-52. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και δίχως να αντιμετωπίσουν πρόβλημα έκαναν το πρώτο βήμα για άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στον αντίποδα, η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ήταν αποκαρδιωτική και στρέφει την προσοχή της στον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα, που θα επιδιώξει την ισοφάριση με τη στήριξη του κόσμου της.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετά ισορροπημένα (9-8). Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ίδια. Η Ακαδημία Ελευσίνας με την είσοδο του Χαρούνι έτρεξε το γήπεδο και κατάφερε να χτίσει διαφορά 8 πόντων παίρνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού (19-11). Η διαφορά συνέχεια να έχει ανοδικές τάσεις και για πρώτη φορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (22-12). Η κακή επιθετική εικόνα του Ερμή δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με αποτέλεσμα οι παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια με τη διαφορά στους 18 πόντους (46-28).

Το δεύτερο ημίχρονο είχε έναν πρωταγωνιστή κι αυτή ήταν η ομάδα της Ελευσίνας. Ο Ερμής ήταν εκτός τόπου και χρόνου επιθετικά με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν. Η Ακαδημία είχε τον πλήρη έλεγχο, έκανε ότι ήθελε και τελικά πήρε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα (78-52). 

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 46-28, 65-41, 78-52

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …