Κεντρική Γυναίκες Βασιλεία Γκουζίνη: Η μεγάλη ευκαιρία στην Εθνική Κορασίδων

Βασιλεία Γκουζίνη: Η μεγάλη ευκαιρία στην Εθνική Κορασίδων

Γκουζίνη

Να λοιπόν που ήταν σωστή η πληροφορία μου για τη Βασιλεία.

Μεγάλος στόχος η παραμονή στην Α κατηγορία της Ευρώπης στο EuroBasket U16 της Σμύρνης τον Αύγουστο, με αντιπάλους στον όμιλο την περσινή πρωταθλήτρια Ισπανία, το Βέλγιο και την Σλοβενία.

gkouz 2

Το άλλο μισό που αφορά την Βιβή θα περιμένουμε καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ακόμη ούτε οι συνεργάτες του Κτιστάκη στις νεάνιδες, ούτε τού Δεσποτάκη στις νέες γυναίκες.

Για την αγαπημένη μου Λία η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γράφει τα πάντα για το βιογραφικό της.

Προσωπικά θέλω να προσθέσω την δική μου πινελιά σε ένα τόσο αξιόλογο άτομο, εξαιρετική μητέρα και σύζυγος του φίλου μου από την χρυσή εποχή της Νήαρ Ηστ Γιώργου Σκαραφίγκα.

Την Λία μάθαμε όταν ήρθε στο Παγκράτι από την Αναγέννηση Λαμίας μαζί με την Κική Κιτσομπανίδου συστημένες από τον κόουτς Κουμπούρα στον Ανδρέα Μιαούλη τον ηγέτη τού μπάσκετ γυναικών για πολλά χρόνια.

Από τότε η πορεία πάντα ανοδική, παίκτρια υψηλών προδιαγραφών, με κορυφαία στιγμή κατά την γνώμη μου το νταμπλ με τον ΔΑΣΑΛ και η συμμετοχή της στο φάιναλ φορ τής Σαμάρα στην πρώτη διοργάνωση του Eurocup women το οποίο διαδέχτηκε το Λιλιάνα Ρονκετι.

gkouz 3

Τα τελευταία χρόνια προπονήτρια στο πλευρό του κόουτς Σκαραφίγκα πρώτα στον Πανελευσινιακό και πλέον στο Μαρούσι στην Α2..

Αυτά γιατί μπορεί να γράφω ώρες για την κ . Γκουζίνη…

Καλή τύχη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει με ηλικίες κοριτσιών τα οποία εκτός ίσως της Βάσως Χωλοπούλου που έζησε την εμπειρία και πέρυσι, θα πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα τα οποία απαιτεί η υψηλότερη κατηγορία κορασίδων στην Ευρώπη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…