Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Θα υψώσει το 22ο λάβαρο στον αγώνα με τον Προμηθέα

Άρης: Θα υψώσει το 22ο λάβαρο στον αγώνα με τον Προμηθέα

Aris

Στον ουρανό του «Nick Galis Hall» το 22ο λάβαρο. 

Η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι στο ημίχρονο του αγώνα με τον Προμηθέα (9/4, 15:45) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, θα υψωθεί το λάβαρο για τον 22ο τίτλο του Άρη που κατέκτησε στο Σούπερ Καπ το 1986. Παρόντες οι πλειοψηφία των παικτών που κατέκτησαν τον τίτλο καθώς και μέλη της διοίκησης των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η εκδήλωση για την ανάρτηση του 22ου λάβαρου του ΑΡΗ στον ουρανό του «Nick Galis Hall», θα λάβει χώρα στο ημίχρονο του κυριακάτικου (9/4, 15:45) αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.
Μετά την αναγνώριση του 22ου τίτλου της ομάδας μας από την ΕΟΚ, ενός τίτλου που αφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Κυπέλλου το 1986, η επιτροπή που ορίστηκε αποφάσισε ώστε η σχετική τελετή να λάβει χώρα στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου της φετινής Basket League.

Το «παρών» θα δώσει η πλειοψηφία των παικτών που κατέκτησαν τον τίτλο, όπως και μέλη της διοίκησης και του σταφ της ομάδας.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να γεμίσει το «Nick Galis Hall», ώστε, πέρα από τη στήριξη της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη και των παικτών του σε έναν δύσκολο αγώνα, να δώσει το «παρών» στην αποκατάσταση μιας ιστορικής «οφειλής» του ελληνικού μπάσκετ προς τον ΑΡΗ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…