Κεντρική NBA Τα ζευγάρια των play in του ΝΒΑ (pic)
NBA

Τα ζευγάρια των play in του ΝΒΑ (pic)

ΝΒΑ

Ματσάρες στα play in του ΝΒΑ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η regular season του ΝΒΑ και πλέον ετοιμαζόμαστε για τα play in της διοργάνωσης και το ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τα play off. Πολύ δυνατά ματσαρίσματα σε ανατολή και δύση.

Οι ομάδες που πέρασαν στα play in είναι οι Ράπτορς, Μπουλς, Χιτ, Χοκς (ανατολή) και Πέλικανς, Θάντερ, Λέικερς, Τίμπεργουλβς (δύση).

Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα γίνουν τα δύο πρώτα ματς των play in: Οι Χιτ υποδέχονται τους Χοκς (2:30 ώρα Ελλάδας) και ο νικητής θα παίξει με τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο των playoffs, ενώ οι Λέικερς θα φιλοξενήσουν τους Τίμπεργουλβς (5:00 ώρα Ελλάδας) και ο νικητής θα αναμετρηθεί με τους Γκρίζλις.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι Ράπτορς θα φιλοξενήσουν τους Μπουλς (2:00) με το νικητή να παίζει με τον ηττημένο του Χιτ-Χοκς τα ξημερώματα της Παρασκευής και όποια ομάδα προκύψει να παίζει με τους Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs. Επίσης τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι Πέλικανς θα αντιμετωπίσουν τους Θάντερ (4:30), με το νικητή να παίζει μια μέρα μετά με τον ηττημένο του Λέικερς-Τίμπεργουλβς και όποια ομάδα προκύψει θα βρει στο δρόμο της στα playoffs τους Νάγκετς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…