Κεντρική Ελλάδα Σε Λάρισα και Ηράκλειο χτύπησε η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ

Σε Λάρισα και Ηράκλειο χτύπησε η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ

efivon 1

Υπέροχες εικόνες σε Λάρισα και Ηράκλειο.

Οι τελικές φάσεις των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων ολοκληρώθηκαν με πολύπλευρη επιτυχία σε Λάρισα και Ηράκλειο αντίστοιχα, εντείνοντας τις προσδοκίες που υπάρχουν για ένα διαρκώς καλύτερο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Το υψηλό επίπεδο μπάσκετ αλλά και ο υγιής ανταγωνισμός εντός των παρκέ ήταν τα πρώτα και κύρια χαρακτηριστικά που επισημάνθηκαν και ικανοποίησαν τους πάντες. Η συνέχεια του αθλήματος απαιτεί συνδυασμό ταλέντου και ήθους και τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στα γήπεδα, αποτέλεσαν εξίσου σημαντικά στοιχεία. Τα κατάμεστα γήπεδα στη Λάρισα και η σημαντική προσέλευση στο Ηράκλειο, με φιλάθλους όλων των ομάδων αλλά των τοπικών κοινωνιών, δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα γήπεδα και επιβεβαίωσαν το τεράστιο ενδιαφέρον του Ελληνα φίλαθλου για το μπάσκετ και τη στήριξή του στις επόμενες γενιές αθλητριών και αθλητών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαριστεί θερμά τους τοπικούς φορείς, αυτοδιοίκησης και μπάσκετ, για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την ουσιαστική συμβολή τους στις εξαιρετικές διοργανώσεις. Η συνεργασία με τους ανθρώπους των πόλεων που φιλοξενούν αγώνες και διοργανώσεις, είναι αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για την επιτυχία αυτών.

Η περιφέρεια Θεσσαλίας και το τμήμα αθλητισμού της, ο Δήμος Λάρισας, η τοπική Ενωση μπάσκετ Θεσσαλίας, και η διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας, η περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, οι εταιρίες ΗΚ (Αντώνης Μιχελιδάκης) και Νίκος Μπαξεβάνης, η τοπική ένωση μπάσκετ Κρήτης και φυσικά όλοι οι εθελοντές που συμμετείχαν στις δύο διοργανώσεις, ήταν οι πολύτιμοι αρωγοί του απόλυτα επιτυχημένου αποτελέσματος.

 

Η ΕΟΚ ευχαριστεί επίσης τους φιλάθλους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στα γήπεδα και φυσικά τους πρωταγωνιστές, αθλήτριες, αθλητές, προπονήτριες, προπονητές και όλα τα μέλη των ομάδων για την υποδειγματική συμπεριφορά και την αξιομνημόνευτη προσπάθειά τους και εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους που θέτουν στην αθλητική τους διαδρομή και στη ζωή τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…