Κεντρική Γ' Εθνική Πρόεδρος ΕΑ Καλύμνου: «Ένα δίδυμο ανεκδιήγητων διαιτητών…»

Πρόεδρος ΕΑ Καλύμνου: «Ένα δίδυμο ανεκδιήγητων διαιτητών…»

enosi attalou kalymnou

Οι άνθρωποι της ΕΑ Καλύμνου είναι έξαλλοι με τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Αργοναύτη Τριγλίας Ραφήνας έχει η ΕΑ Καλύμνου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μανώλης Κοπανέζος, σε δηλώσεις του «επιτέθηκε» στους διαιτητές, οι οποίοι όπως αναφέρει θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστές του ματς.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κοπανέζος ανέφερε ότι είχαν απέναντι τους ένα «δίδυμο ανεκδιήγητων διαιτητών» και σημείωσε ότι νοιώθουν οργή και αηδία για όσα έγιναν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο 12sports:

«Κρίμα και άδικο, για μια προσπάθεια, για μια επένδυση και για ένα ολόκληρο νησί που προσπαθεί όλη τη χρονιά χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια να χτίσει μια όμορφη ιστορία για όλους. Η ομάδα της ΕΑΚΑ ένα ολόκληρο χρόνο, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, έδειξε το ήθος που θεωρεί ότι αρμόζει στην ιστορία της και στο νησί της Καλύμνου που εκπροσωπεί, απέναντι σε όποιον αγωνίστηκε και φιλοξένησε στο νησί, ομάδες και διαιτητές.

Σήμερα στο τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας στη Κάλυμνο, αγώνας που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς, είχαμε απέναντι μας τη πολύ καλή ομάδα του Αργοναύτη Ραφήνας, που άξια βρίσκεται τη θέση αυτή στο πίνακα ( και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και να συνεχίσουν έτσι), και ένα δίδυμο ανεκδιήγητων διαιτητών που αποφάσισαν να χαλάσουν το πολύ ωραίο παιχνίδι με τις αποφάσεις και την στάση τους. Δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να νιώθουμε οργή και αηδία για την ανικανότητα των διαιτητών να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη γίνουν πρωταγωνιστές σε έναν αγώνα μπάσκετ, που πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Αν ήθελαν να είναι πρωταγωνιστές, θα μπορούσαν να διαλέξουν το επάγγελμα του διασκεδαστή σε παιδικά πάρτι, που ίσως όμως να τα έκαναν και εκεί μαντάρα…. Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να σεβαστούν τις ομάδες που «ματώνουν» και σέβονται τον θεσμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…