Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρέλεβιτς: «Ευχαριστώ όσους ήρθαν να με τιμήσουν»

Πρέλεβιτς: «Ευχαριστώ όσους ήρθαν να με τιμήσουν»

Συγκινημένος για την απόσυρση της φανέλας του ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Το αποκορύφωμα των καλύτερων στιγμών για τον Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν η σημερινή εκδήλωση για την απόσυρση της φανέλας του. Ο Μπάνε ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους συμπαίκτες του για την ιστορική στιγμή που έζησε, και τέλος αναφέρθηκε σε μια στιγμή κλάματος στη Ναντ, που αντικατοπτρίζει τη σημασία και την εμβέλεια της επιτυχίας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρέλεβιτς:
«Δεν ξεχάστηκε το Μπάνε-Μπάνε. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον Θανάση Χατζόπουλο, που με έκαναν να αναθεωρήσω κάποιες απόψεις και να ζήσω αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ καλό να ξέρουμε την ιστορία μας. Εγώ ήθελα πάντα το νο.7 να το φοράει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Με ωραίο τρόπο με έκαναν να αναθεωρήσω την άποψή μου.

Ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι που ζεις μια φορά στη ζωή σου και το ζεις για πάντα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η καλύτερη στιγμή είναι η σημερινή γιατί περικλείει τα πάντα. Το κλάμα στη Ναντ έχει μείνει στην ιστορία. Είναι μια στιγμή που θα τη θυμόμαστε για πάντα. Ευχαρίστησα τους παλιούς συμπαίκτες μου και όσους ήρθαν να με τιμήσουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΟΣΕΚΑ: Ραντεβού στο Μοναστηράκι

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μοναστηράκι. Πέντε ομάδες, 14 αγώνες εκ των οποίων δύο ημ…