Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πολύπλευρη συνεργασία ΕΟΚ – Ομοσπονδίας Ρουμανίας

Πολύπλευρη συνεργασία ΕΟΚ – Ομοσπονδίας Ρουμανίας

EOK

Συνάντηση με την πρόεδρο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας είχε ο Βαγγέλης Λιόλιος. 

Την έναρξη συνεργασίας με την Ομοσπονδία της Ρουμανίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος είχε συνάντηση με την πρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας, Κάρμεν Τοκάλα, και συμφωνήθηκε από τις δυο πλευρές ένα κοινό πλάνο πορείας.

Αναλυτικά:

«Τις στενές σχέσεις συνεργασίας της με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες μπάσκετ συνεχίζει να διευρύνει η ΕΟΚ και σήμερα ήταν η σειρά της Ομοσπονδίας της Ρουμανίας να επισκεφτεί τα γραφεία της Ελληνικής και να τεθεί από κοινού επί τάπητος ένα εκτενές πλάνο κοινής πορείας».

«Η πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρουμανίας και μέλος του κεντρικού γραφείου της FIBA, Carmen Tocala και ο τεχνικός διευθυντής, Alin Saftel έγιναν δεκτοί από πολυμελή αντιπροσωπεία της ΕΟΚ που εκπροσωπούσε μεγάλο μέρος των δράσεων που αναπτύσσονται.

Ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος, ο γενικός διευθυντής Ντίνος Σβερκούνος, ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, η εκ των επικεφαλής του μπάσκετ γυναικών, Αννυ Κωνσταντινίδου, ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Κώστας Τσαρτσαρής, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Βαγγέλης Ζιάγκος και ο υπεύθυνος του 3X3, Χάρης Σπηλιάκος συζήτησαν για αυτούς τους τομείς, αλλά και πολλούς ακόμα για τους οποίους θα υπάρχει διαρκής επαφή των δύο ομοσπονδιών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…