Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πάρκερ: «Είναι σκληρό να τελειώνεις με 13 συνεχόμενες ήττες»

Πάρκερ: «Είναι σκληρό να τελειώνεις με 13 συνεχόμενες ήττες»

parker pao asvel

Ανασκόπηση της φετινής χρονιάς έκανε ο Πάρκερ.

Ο Τι Τζέι Πάρκερ εξέφρασε απογοήτευση για το γεγονός ότι η ομάδα του υπέστη πολλές συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η απειρία των παικτών του και οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν επηρέασαν την απόδοση της Βιλερμπάν και συνέβαλαν στα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στη Euroleague.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρκερ:

«Είναι απογοητευτικό γιατί χάσαμε πολλά ματς με μικρή διαφορά. Είναι σκληρό που τελειώσαμε τη χρονιά με 13 συνεχόμενες ήττες. Είναι όμως η EuroLeague και όταν βλέπω ότι για την 8η θέση χρειάστηκαν 19 νίκες και ομάδες όπως η Εφές και η Αρμάνι δεν μπήκαν στα play-offs λέω στον εαυτό μου ότι το επίπεδο της διοργάνωσης δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλό»

«Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν άπειροι σε αυτό το επίπεδο. Φυσικά, είχαμε τον Νάντο Ντε Κολό και τον Ζοφρί Λοβέρν, αλλά ο τραυματισμός του τελευταίου ήρθε πολύ νωρίς στη σεζόν, όπως την περασμένη σεζόν με τον Ρέιμαρ Μόργκαν, και είχε ισχυρό αντίκτυπο σε εμάς. Φυσικά, το πρόγραμμα των αγώνων μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο για αυτούς, αλλά αυτοί οι έμπειροι παίκτες είναι επίσης εκεί για να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους νέους που έρχονται. Ωστόσο, αναγνωρίζω ότι εγκυμονεί πολλούς κινδύνους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…