Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Δεν σεβάστηκε την ομάδα»

Παναθηναϊκός για Μπέικον: «Δεν σεβάστηκε την ομάδα»

Μπέικον Παναθηναϊκός Εφές το Πανόραμα

Πήραν θέση οι «πράσινοι» για τα λεγόμενα του Ντουέιν Μπέικον.

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν αναφορές για παραπτώματα του Ντουέιν Μπέικον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Παναθηναϊκό και οι δρόμοι τους πλέον έχουν χωριστεί.

Ο Αμερικανός άσος μέσω ενός live στο Instagram που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημειώθηκε στην προπόνηση με τον Μαντζούκα, καθώς και τους security που έχει έξω από το σπίτι του.

Οι «πράσινοι» αντέδρασαν λίγο αργότερα, λέγοντας ότι ο Μπέικον δεν έδειξε σεβασμό στην ομάδα και τώρα η συνεργασία τους έχει χωρίσει: «Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της. Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενύχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της.

Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται.
Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Πολυτιμότερη των τελικών η Τόμπιν

MVP του τελικού η Ρεμπέκα Τόμπιν. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 61-45, κατακτώντ…