Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Olumpiakos tickets

Από αύριο τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.

Αύριο Τετάρτη (5/4) σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί.

Η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»
«Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 05/04/2023 ξεκινούν οι κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023 – 2024, νωρίτερα απο την περυσινή σχετική περίοδο.
Από την Τετάρτη 05/04/2023 και μέχρι και την Παρασκευή 21/04/2023 θα πραγματοποιούνται οι κρατήσεις των θέσεων που αφορούν τους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2022 – 2023.

Όσοι από τους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2022–23 επιθυμούν να αλλάξουν θέση ή τμήμα πριν κάνουν την κράτησή τους, θα επικοινωνούν μαζί μας στο ticketing@olympiacosbc.gr, υποβάλλοντας το αίτημά τους με το τμήμα ή τη θέση που επιθυμούν διευκρινίζοντας τη θέση που έχουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι όποιες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν με τη φυσική τους παρουσία κατόπιν ενημερώσεώς τους με email.
Όσο αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους, θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση σε μεταγενέστερο στάδιο και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…