Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Ο Αναστόπουλος και τα Fake News

Ο Αναστόπουλος και τα Fake News

Παναγιώτης Αναστόπουλος

Ο Αναστόπουλος και η… «ανάρτηση», που έβαλε φωτιά.

Δεν ήθελαν πολύ στα social media, για να τον περάσουν… πριονοκορδέλα. Ακόμα και mainstream αθλητικά ΜΜΕ έγραψαν την ανάρτηση, που έκανε ο Αναστόπουλος (δείτε τη σχετική φωτογραφία), μετά το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο Αριστείδης είναι εδώ, για να γράψει αλήθειες. «Εντάξει είμαι τρελός, αλλά όχι βλάκας να ανεβάσω κάτι τέτοιο» είπε ο πρώην διεθνής διαιτητής σε κοινό μας γνωστό. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πήγε στην «Ασφάλεια» για να καταγγείλει ότι κάποιος… παίζει με το όνομά του. Ο Αναστόπουλος δεν είναι χαζός και δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει κάτι τόσο προκλητικό.

Αναστόπουλος

Είτε τον συμπαθείς, είτε όχι, δεν μπορεί να μην του αναγνωρίσεις ότι δεν έχει κάνει προκλητικές δηλώσεις – τοποθετήσεις. «Το ψέμα κι οι πρωταπριλιάτικες πλάκες είναι –όπως δηλώνει η έκφραση- για τις πλάκες. Για τα σοβαρά θέματα, οφείλουν όλοι να επιδεικνύουν τη δέουσα σοβαρότητα κι υπευθυνότητα, η απουσία των οποίων έβλαψε σοβαρά εμένα και την οικογένειά μου στο παρελθόν. Κάποιοι μοιάζουν να μην μαθαίνουν με τίποτα» ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Στο μεσοδιάστημα, βεβαίως, δέχθηκε ουκ ολίγες κατάρες κι ύβρεις, δίχως να φταίει. Γι’ αυτό, να είσαστε πιο προσεκτικοί σε αυτό που διαβάζετε, γιατί -δυστυχώς- καθένας μπορεί να γράψει ό,τι γουστάρει και να το χρεώσει σε όποιον γουστάρει. Σήμερα είναι ο Αναστόπουλος, αύριο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.

Άντε να γράψω και κάτι ακόμα, για να μην μονοπωλήσει τη στήλη ο Αναστόπουλος: Οι γυναίκες πρέπει σε κάθε τους εμφάνιση να είναι… ξεχωριστές. Ακόμα κι εκείνες, που έχουν επιλέξει τον δρόμο τής διαιτησίας. Από αυτό το σημείο, μέχρι να σφυρίζεις, φορώντας γυαλιά ηλίου, έχει απόσταση. Δεν γράφω όνομα, αν και το γνωρίζω, όμως καλό είναι να μην επιδιώξεις να ασχοληθεί ξανά μαζί σου ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…