Κεντρική Γ' Εθνική Νίκη Αμαρουσίου: «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με το όνομα μας»

Νίκη Αμαρουσίου: «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με το όνομα μας»

Νίκη Αμαρουσίου, αποτελέσματα

Σήκωσε το… γάντι και απάντησε στον Αιολικό Μυτιλήνης η Νίκη Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου ύστερα από την επικράτηση της και την παραμονή της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία απάντησε στην ανακοίνωση του Αιολικού Μυτιλήνης, που δημοσιεύθηκε πριν τη μεταξύ τους «μάχη». Η Νίκη σήκωσε το γάντι και σημείωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με το όνομα της και ότι η ανακοίνωση του Αιολικού περιείχε αισχρά ψέματα.

Αναλυτικά:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε… κραυγές, μυθεύματα και θεωρίες συνωμοσίας. Στα 32 χρόνια ζωής του σωματείου μας, ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο, μένοντας πιστοί στις αρχές, στις αξίες και τα ιδανικά που μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των απανταχού φίλων του μπάσκετ. Πορευόμαστε με αξιοπρέπεια και κρατώντας χαμηλούς τόνους ωστόσο αυτό μάλλον έχει εκληφθεί σαν αδυναμία από κάποιους.

Διαβάσαμε, λοιπόν με ιδιαίτερο… ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Αιολικού Μυτιλήνης παραμονές της μεταξύ μας αναμέτρησης στο κλειστό της Κοκκινιάς το μεσημέρι της Κυριακής 23/4. Μια ανακοίνωση που μέσα στον πανικό του συντάκτη της, μπλέκει σενάρια, εικασίες και αισχρά ψέματα. Προτιμήσαμε να μην απαντήσουμε. Προτιμήσαμε να μην πυροδοτήσουμε το κλίμα όπως έκαναν οι αντίπαλοί μας.

Προτιμήσαμε να τελειώσουμε τη δουλειά στο παρκέ όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια από το να μπούμε στη διαδικασία να απολογηθούμε για… παραμύθια.

Και αυτό ακριβώς κάναμε, κερδίζοντας πανάξια και πεντακάθαρα την παραμονή μας στη Γ’ Εθνική. Την ίδια στιγμή, κάποιοι «κύριοι» αφήνουν σκιές, δίχως να έχουν το θάρρος να το κάνουν επώνυμα αλλά μέσα από τα social media.

Σκιές που δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες. Να τους ενημερώσουμε, λοιπόν ότι η Νίκη Αμαρουσίου θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ζητώντας να επιληφθεί του θέματος και καλώντας το συμπαθές, κατά τα άλλα σωματείο του Αιολικού να αποδείξει όσα καταγγέλλει στην ενημέρωσή του στο Facebook. Η Νίκη Αμαρουσίου δεν επιτρέπει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να παίζει με το όνομά της και δεν πρόκειται να ανεχτεί την παραμικρή συκοφαντική δυσφήμιση.

Όσο για την… εμπλοκή με τα εισιτήρια που αναφέρει η ομάδα της Μυτιλήνης. Η Νίκη Αμαρουσίου ενημερώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4 για το αίτημα του Αιολικού ώστε το μεταξύ μας παιχνίδι για τα play-outs να διεξαχθεί την Κυριακή 23/4 με νέα ώρα στις 14:00 αντί για τις 17:00 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αμέσως κάναμε δεκτό το αίτημα προκειμένου να διευκολύνουμε τον Αιολικό στο κομμάτι της μετακίνησης και της επιστροφής στη Μυτιλήνη.

Έπειτα από πέντε μέρες, για την ακρίβεια την Τρίτη του Πάσχα 18/4, ζήτησαν να γίνει αλλαγή μέρας και το παιχνίδι να μεταφερθεί την επόμενη Τετάρτη 26/4 στις 16:00 με τη δικαιολογία ότι δεν έβρισκαν ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Ενώ δηλαδή είχαν στη διάθεσή τους τόσες μέρες μέχρι το ματς για να διευθετήσουν το ζήτημα της μετακίνησης, δεν το έκαναν ποτέ και κατηγόρησαν τη Νίκη Αμαρουσίου για τη δική τους αδυναμία. Όταν μάλιστα άνθρωπος της ομάδας μας τους ενημέρωσε ότι υπήρχαν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια, αρκέστηκαν να πουν ότι θα… συνεννοηθούν με το πρακτορείο που συνεργάζονται.

Κύριοι, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα… συνεννόησης, η Νίκη Αμαρουσίου δεν φταίει σε κάτι γι’ αυτό.

Αυτά προς το παρόν.

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…