Κεντρική Γ' Εθνική Κρόνος Αγίου Δημητρίου: «Δεν ευνοήθηκε η ομάδα μας από τη διαιτησία»

Κρόνος Αγίου Δημητρίου: «Δεν ευνοήθηκε η ομάδα μας από τη διαιτησία»

vaggelis degaitas kronos agiou dimitriou

O Kρόνος απάντησε στο Κορωπί για τη διαιτησία της μεταξύ τους αναμέτρησης

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Κορωπίου για τη διαιτησία στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων στη δικιά της ανακοίνωση τονίζει ότι δεν ευνοήθηκαν από τους διαιτητές, ενώ αντίθετα σημειώνει ότι υπάρχουν φάσεις που αδικούνται.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την ανακοίνωση του ΓΣ Κορωπίου για την διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα για τα playouts που διεξήχθη 9/4 σημειώνουμε τα εξής:

1) Συμφωνούμε ότι το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς προβλήματα σε αθλητικό περιβάλλον και αξίζουν συγχαρητήρια στο Κορωπί για την εμφάνιση του.

2) Δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση ότι η ομάδα μας ευνοήθηκε από την διαιτησία.

3) Γνωρίζοντας την δυσκολία ενός τόσο σημαντικού αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας, είχαμε προετοιμάσει την ομάδα και τους φιλάθλους μας για το τι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και είχαμε ζητήσει να μην υπάρχουν αντιδράσεις σε διαιτητικές αποφάσεις η οποιεσδήποτε άλλες προκλήσεις.

4) Θα μπορούσαμε κι εμείς να υποδείξουμε ορισμένες φάσεις από το video του αγώνα στις οποίες θεωρούμε ότι η ομάδα μας αδικείται, ειδικότερα στο κρίσιμο 4ο δεκάλεπτο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αρκετοί παίχτες της ομάδας μας φορτώθηκαν με φάουλ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο ΓΣ Κρόνος δεν ζήτησε ποτέ εύνοια παρά μόνο ισοτιμία και ο μοναδικός λόγος που τοποθετούμαστε είναι επειδή εκκρεμεί ένα 5ο παιχνίδι στο οποίο δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση η ανακοίνωση του ΓΣ Κορωπίου να επηρεάσει την διαιτησία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΚΑΟΔ: Ενίσχυση με Καραγιαννίδη (pic)

Ο ΚΑΟΔ έκανε δικό του τον Σάββα Καραγιαννίδη Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της …