Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ ζητούμε από τους οπαδούς της Χάποελ»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ ζητούμε από τους οπαδούς της Χάποελ»

ΑΕΚ

Απολογία της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της, καταδικάζει τα όσα έγιναν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ ζητάει συγγνώμη από τους φίλους της Χάποελ, αλλά και τους αληθινούς φίλους της ομάδας της.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τη θλίψη της και τον αποτροπιασμό της για τις εικόνες ντροπής, που δεν μας άφησαν να χαρούμε την θριαμβευτική νίκη μας επί της Χάποελ.
H θηριωδία των χούλιγκανς, οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφής στο ΣΠΙΤΙ μας, ξεπέρασε αυτή τη φορά και την πιο αρρωστημένη φαντασία!
Οι χούλιγκανς αυτοί δεν προέρχονται από την οικογένεια του οπαδικού κινήματος της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εκείνοι, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χάποελ και δεν προκάλεσαν το παραμικρό και έδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά σε όλη την αναμέτρηση, όπως συνέβη και σε άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εκείνοι, που αποδοκίμασαν χθες τους λίγους, που παρεισέφρησαν στο Γήπεδό μας για να προκαλέσουν κακό στην ομάδα μας.

Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (Α.Ε.Κ.), επί σειρά ετών αποδεικνύει, ότι δεν διακατέχεται από κανένα αίσθημα αντισημιτισμού, και σέβεται την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχει αγωνιστεί κατά της βίας, όπως σέβονται και αγωνίζονται και οι οπαδοί της.

Οι προβοκάτορες, που μας έκαναν κακό είναι προφανές, ότι δεν θέλουν την Ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΚ ισχυρή, και επιχειρούν να αποδυναμώσουν και απαξιώσουν το “BRAND” – που επαξίως κατέχει στην Ευρώπη- με οιονδήποτε τρόπο κατά την εφετινή περίοδο, και πληγώνουν την Ομάδα μας και τον Οργανισμό για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες. Αυτοί οι προβοκάτορες δεν πρόκειται όμως να μας νικήσουν.

Η καταστροφική τους μανία άφησε συντρίμμια σε μία εγκατάσταση, που “μάτωσε” οικονομικά ο ιδιοκτήτης της για να την “μεταλλάξει” σε Κλειστό Μπάσκετ διεθνών προδιαγραφών, για να την κάνει (σε συνεργασία με την ΕΟΚ) ΕΔΡΑ της Εθνικής Ομάδας, για να την καταστήσει από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του F4 του BCL 2022-2023, εξ ου και η επιτροπή του BCL χθες στο Γήπεδο για ολοήμερη επιθεώρηση/αυτοψία, για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για αξιοποίηση εξωτερικών χώρων, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν ορατά το επόμενο διάστημα.
Η ζημία από τις καταστροφές; Ανυπολόγιστη!

Διέλυσαν αυτοί οι χούλιγκανς όσα με προσωπικές θυσίες, μεράκι και αγάπη για την ΑΕΚ, προσπαθούμε να κτίσουμε εδώ και καιρό, με ίδια έξοδα, σε εγκαταστάσεις, τις οποίες θαυμάζουν εδώ και 2 χρόνια φίλοι και αντίπαλοι.

Παράλληλα, με τη στάση τους αυτοί οι λίγοι, προκάλεσαν τη φυγή από το γήπεδο αρκετών οικογενειών και φιλήσυχων οπαδών μας, των πραγματικών οπαδών της Ομάδας μας, που με τόσο κόπο παλεύουμε να φέρουμε κοντά μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

Από τους πραγματικούς οπαδούς της ομάδας μας, ζητούμε για λογαριασμό των προβοκατόρων μία μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ ζητούμε και από τους οπαδούς της Χάποελ για την αναστάτωση, που προκλήθηκε.
Και όλα αυτά “εν αναμονή” και της κλήσης μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA.

Μετά τη δημοσιοποίηση της όποιας ετυμηγορίας του αθλητικού δικαστή, η ΑΕΚ BC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θ’ αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα.
Επαναλαμβάνουμε… Αυτοί οι προβοκάτορες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!
Είναι ανιστόρητοι… Είναι άσχετοι… Είναι κάφροι… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!
Είναι εχθροί της ΑΕΚ…
Θα τους απομονώσουμε. Όσοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…