Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Και τη νέα σεζόν στο τιμόνι ο Χούμπαυλης (pic)

Εθνικός: Και τη νέα σεζόν στο τιμόνι ο Χούμπαυλης (pic)

nasos xoumpaulis ethnikos

Ο Εθνικός κράτησε τον τον Νάσο Χούμπαυλη, ο οποίος καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα τη φετινή σεζόν

Εθνικός ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νάσο Χούμπαυλη. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους Πειραιώτες, παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας και θα τους καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο πλευρό του θα παραμείνει τη νέα σεζόν και ο Γιώργος Λιτόπουλος. Στο τεχνικό τιμ του Εθνικού θα ενταχθεί και ο Αλέξανδρος Δάλλας, ο οποίος θα αποτελέσει έναν επιπλέον συνεργάτη για τον κόουτς Χούμπαυλη.

Αναλυτικά:

«Ύστερα από συνάντηση της Διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού με τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας τους και τη σεζόν 2023-24. Οι δύο πλευρές τον Δεκέμβριο του 2022 είχαν συμφωνήσει να ανανεώσουν για δύο χρόνια. Σε ελάχιστα λεπτά αποφάσισαν την ενεργοποίηση της συμφωνίας και στη συνέχεια συζήτησαν το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλευρό του κόουτς Νάσου Χούμπαυλη θα παραμείνει τη νέα σεζόν και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Λιτόπουλος.
Στην ομάδα μας τη νέα σεζόν θα βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Δάλλας. Ο νεαρός τεχνικός θα ενισχύσει το τεχνικό team του Εθνικού και θα αποτελέσει έναν επιπλέον συνεργάτη του κόουτς Χούμπαυλη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…