Κεντρική Γ' Εθνική Δούκας: Δεν συνεχίζει στον πάγκο ο Σορώτος (pic)

Δούκας: Δεν συνεχίζει στον πάγκο ο Σορώτος (pic)

kostas sorotos doukas

Ο Κώστας Σορώτος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο του Δούκα

Ο Κώστας Σορώτος ύστερα από 2 χρόνια στον πάγκο του Δούκα αποχώρησε. Ο Έλληνας τεχνικός με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΑΣΕΔ και όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του έγινε σε φιλικό κλίμα.

Αναλυτικά:

«Μετά τη συνάντηση που είχα με τους ανθρώπους του Δούκα αποφασίστηκε να μην συνεχίσουμε μαζί του χρόνου. Περάσαμε μαζί 2 χρόνια έντονα, 2 χρόνια που είχαν την χαρά της περσινής ονειρικής χρονιάς και τη στεναχωρά της φετινής , με τον υποβιβασμό της ομάδας. Και οι 2 χρονιές όμως έκρυβαν πολλή προσπάθεια, συναισθήματα και αγάπη. Έδωσα και πήρα αγάπη και γεμάτος από αυτή αποχωρώ. Ευχαριστώ τους πάντες , τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου μα πάνω από όλα τα παιδιά που δουλέψαμε μαζί. Να ξέρετε ότι σας αγάπησα όλους, θα σας θυμάμαι πάντα και ζητάω συγγνώμη από όσους στενοχώρησα, δεν είχα τέτοια πρόθεση αλλά ο προπονητής είναι αναπόφευκτο καμιά φορά να στενοχωρεί και να πικραίνει.

Ο κύκλος αυτός έκλεισε με αξιοπρέπεια και αλληλοεκτίμηση και όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Γιάννης ο Σπανός στο Φάληρο ” σημασία δεν έχει πως μπαίνει κάποιος κάπου, σημασία έχει πως βγαίνει” και εγώ βγαίνω έτσι όπως πρέπει. Καλή συνέχεια θα σας έχω πάντα στο μυαλό μου και στην καρδία μου. Σας ευχαριστώ όλους. Πάμε παρακάτω…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…