Κεντρική Β' Εθνική Δάφνη Δαφνίου: «Χάσαμε τη μάχη, όχι τον πόλεμο»

Δάφνη Δαφνίου: «Χάσαμε τη μάχη, όχι τον πόλεμο»

dafni dafniou1

Το μήνυμα της Δάφνη Δαφνίου μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική

Η Δάφνη Δαφνίου δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αίολο Αγυιάς την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελικά υποβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα έστειλε το μήνυμα της ενόψει της νέας ημέρας του συλλόγου και τόνισε ότι μπορεί να έχασαν τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο.

Αναλυτικά:

«Η αντρική μας ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και από εχθές το βράδυ βρίσκεται στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο, τους ανθρώπους που το πλαισίωσαν και όλους τους παίκτες μας για τη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, επιδεικνύοντας σεβασμό, υγιή νοοτροπία και ευγενή άμιλλα, όπως πρεσβεύουν άλλωστε οι αρχές και οι αξίες του σωματείου μας.

“Χάσαμε μια μάχη, αλλά οχι τον πόλεμο. Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς”.

Με αυτό τον τρόπο σκέψης που μας εκφράζει απόλυτα σαν σωματείο, προχωρούμε στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, με γνώμονα την ανάπτυξη και εξέλιξη της παραγωγικής μας υποδομής που ειναι οι Ακαδημίες μας, αλλά και της νέας βάσης πάνω στην οποία θα χτιστεί η Αντρική ομάδα.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όλους εσάς, φιλάθλους, γονείς, χορηγούς, υποστηρικτές, συνεργάτες, που ήσασταν δίπλα μας σε αυτή τη διαδρομή.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι γιατί….».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …