Κεντρική Γ' Εθνική Άρης Νίκαιας: Έγκλημα και τιμωρία

Άρης Νίκαιας: Έγκλημα και τιμωρία

Άρης Νίκαιας - Κορωπί, αποτελέσματα, Μαραγκίδης

Ο Άρης Νίκαιας διεκδικεί τον τίτλο τής πιο αυτοκαταστροφικής ομάδας.

Στα μέσα του πρωταθλήματος ο Άρης ήταν μεταξύ των ομάδων, που διεκδικούσαν θέση στα πλέι οφ. Δύσκολο το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, με πολλές ανατροπές και… μεγάλη διάρκεια. Πολλά μπορούν να συμβούν σε μια χρονιά, αλλά αυτά που έγιναν στη Νίκαια, μπορεί στο μέλλον να διδάσκονται για το πώς βάζεις τα χέρια σου και βγάζεις τα μάτια σου.

Δεν το λέμε εμείς, οι αριθμοί το λένε. Ο πιο επιδραστικός παίκτης στην επίθεση ήταν ο Νίκος Μαραγκίδης. Ακόμα και τώρα, με πολύ λιγότερα παιχνίδια, το όνομά του φιγουράρει ψηλά στη λίστα των σκόρερ τής κατηγορίας. Έκανε πολλά και καλά ματς, με συνέπεια στο σκοράρισμα, παίρνοντας τους συμπαίκτες του από το χέρι κι οδηγώντας τους σε νίκες.

Αίφνης, ο Μαραγκίδης σταμάτησε. Κάτι συνέβη. Δεν είχε σταματήσει τόσο καιρό, που έπαιζε απλήρωτος, τι έγινε και στο τέλος επέλεξε να μην συνεχίσει; Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Ηλίας Μανδραγός, ο κόουτς της ομάδας. Εμείς γνωρίζουμε τα πάντα, αλλά επιλέγουμε να μην τα γράψουμε. Όμως, πρέπει να μάθουν οι Νικαιώτες γιατί μια χρονιά, που θα μπορούσε να είναι θριαμβευτική με είσοδο στα πλέι οφ, οδηγείται στην… τραγωδία (με μπασκετικούς όρους) των πλέι άουτ.

Αν είχε φύγει μόνο ο Μαραγκίδης στη διάρκεια της σεζόν, ενδεχομένως δεν θα είχαμε ασχοληθεί. Θα ήταν κι εύκολο σε κάποιους να τα φορτώσουν στον παίκτη, που έλαμψε στο παρκέ. Ο Άρης νωρίτερα έχασε ένα από τα σημαντικά διοικητικά στηρίγματα, τον Γιώργο Μακρυνό. Κι αυτός αθόρυβα βγήκε από το κάδρο.

Σύμπτωση (ίσως όχι και τόσο): Μακρυνός, Μανδραγός και Μαραγκίδης είχαν ξανασμίξει, προτού ο Άρης γίνει κοινή τους έδρα. Ήταν κι οι τρεις στον Εθνικό κι αυτός ήταν ο λόγος, που ο νεαρός «μπόμπερ» επέλεξε να επιστρέψει στα γήπεδα, νιώθοντας ασφάλεια δίπλα στον… φίλο του κόουτς και στον δυναμικό παράγοντα.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά περισσότερα. Δεν το κάνουμε, σεβόμενοι τη μάχη, που έχει να δώσει ο Άρης, για να μην επιστρέψει στα… τοπικά (ΕΣΚΑΝΑ). Μάχη, που θα τη δώσει δίχως το υπερόπλο του.

Αντί επιλόγου, μαντέψτε ποιοι δύο εκ των τριών, που προαναφέραμε, συνεχίζουν να μιλούν καθημερινά και ποιος είναι αυτός, τον οποίο δεν θέλουν να ξαναδούν στα μάτια τους… Το γιατί ας το εξηγήσει ο ίδιος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…