Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Απρόοπτο με Χρηστίδη και Σανόγκο

Άρης: Απρόοπτο με Χρηστίδη και Σανόγκο

xristidis e1680967353409

Απρόοπτο με Σανόγκο και Χρηστίδη προέκυψε στην σημερινή αναμέτρηση του Άρη.

Την προετοιμασία του για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας ολοκλήρωσε ο Άρης. Ωστόσο η προπόνηση δεν έκλεισε όπως θα ήθελε ο Γιάννης Καστρίτης. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (08/04) προπόνησης ο Ίσμαελ Σανόγκο και ο Βασίλης Χρηστίδης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον μηρό. Παρ’ όλα αυτά οι δύο παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στην αυριανή αναμέτρηση.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (09/04, 15:45, ERT Sports 2) αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στα πλαίσια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Είναι ο τελευταίος αγώνας της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη πριν από τα play-offs. Πέρα από τη σημασία του καθ΄αυτή, θα συνδυαστεί με την εμφάνιση του 22ου λαβάρου του ΑΡΗ στον ουρανό του «Nick Galis Hall», που αφορά στο Σούπερ Κύπελλο του 1986, το οποίο αναγνώρισε επισήμως η ΕΟΚ μετά από 37 χρόνια. Παρόντες στο γήπεδο θα είναι παίκτες και παράγοντες – θρύλοι του ΑΡΗ, γι’ αυτήν τη σεμνή, πλην απαραίτητη εκδήλωση.

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν για τον Γιάννη Καστρίτη. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (08/04) προπόνησης ο Ίσμαελ Σανόγκο και ο Βασίλης Χρηστίδης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον μηρό. Δείχνοντας αυταπάρνηση, οι δύο παίκτες έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους για τον αυριανό αγώνα. Εκτός θα παραμείνει ο Σταύρος Σχίζας, λόγω της διάσεισης που υπέστη πρόσφατα, τρίτης στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…