Κεντρική Γυναίκες Αποκλειστικό: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» η Καρακασίδου

Αποκλειστικό: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» η Καρακασίδου

karakasidou e1681329948837

Κίνηση ματ με Καρακασίδου κάνει ο Παναθηναϊκός.

Τέλος στις φήμες για τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό βάζει η Λίλιαν Καρακασίδου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ebasket.gr τον νέο σταθμό της καριέρας της βρήκε 21χρονη γκαρντ.

Οι δύο «αιώνιοι» είχαν βάλει στο στόχαστρο τη νεαρή αθλήτρια, αλλά η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να ξαναφορέσει τα «πράσινα». Η Καρακασίδου η οποία τη φετινή σεζόν ήταν μια από τις βασικές παίκτριες που συνέβαλαν στην εξαιρετική πορεία της Ελευθερίας Μοσχάτου, επιστρέφει στη Λεωφόρο.

Φέτος αναδείχθηκε 2η σκόρερ στο πρωτάθλημα έχοντας κατά μέσο όρο 15,4 πόντους με 81,6% στις βολές, 48,8% στα δίποντα, 29,5% στα τρίποντα, 4,3 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 36΄΄ συμμετοχής και 1η σκόρερ στον τελικό Κυπελλου με 21πόντους.

Ο Παναθηναϊκός δεν παρέβλεψε την εξαιρετική πορεία της ελληνίδας πλέι μέικερ και κινήθηκε δυναμικά για την απόκτηση της. Η Ελευθερία ήθελε να την κρατήσει αλλά η ίδια από τη στιγμή που της έκανε πρόταση η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη προτίμησε τις «πράσινες» και την πρόκληση να επιστρέψει στην ομάδα που είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν με άλλον όμως ρόλο πλέον. Έχοντας αποκτήση σαφώς περισσότερη εμπειρία.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε δια ζώσης επαφές και έχουν συμφωνήσει. Το μόνο που απομένει είναι η τυπική διαδικασία και η ανακοίνωση.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…