Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν 88-71 (vid)

Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν 88-71 (vid)

luke sikma alba villeurban

Η Άλμπα Βερολίνου έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα

Με νίκη ολοκλήρωσε η Άλμπα Βερολίνου την παρουσία της στη φετινή Ευρωλίγκα. Η γερμανική ομάδα με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο κέρδισε εντός έδρας τη Βιλερμπάν με 88-71. Το παιχνίδι δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί και τερμάτισαν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Η Άλμπα Βερολίνου ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση (7-2), αλλά η Βιλερμπάν γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι (9-8). Οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να κρατούν σταθερά το προβάδισμα. Ο Τίμαν ήταν εξαιρετικός στο πρώτο δεκάλεπτο και με 7 πόντους οδηγούσε επιθετικά τους Γερμανούς (20-16). Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο δίχως κάποια ομάδα να καταφέρει να χτίσει διαφορά ασφαλείας (38-36).

Η γερμανική ομάδα στο δεύτερο μέρος άρχισε να βρίσκει καλύτερο ρυθμό στην επίθεση. Με επί μέρους σκορ 10-2 κατάφερε να απομακρυνθεί για πρώτη φορά από τη Βιλερμπάν, καθώς προηγήθηκε με 8 πόντους (54-46). Η Άλμπα συνέχισε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και για πρώτη φορά προηγήθηκε με διψήφια διαφορά (65-54).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Άλμπα Βερολίνου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Η Βιλερμπάν δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση, ούτε να βάλει πίεση στους Γερμανούς. Οι γηπεδούχοι κράτησαν εύκολα το προβάδισμα τους και τελικά πήραν τη νίκη με 88-71.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 38-36, 65-54, 88-71

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…