Κεντρική Γ' Εθνική Υποβιβάστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ ο Μανδραϊκός

Υποβιβάστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ ο Μανδραϊκός

mandraikos

O Μανδραϊκός «αποχαιρετάει» τις Εθνικές Κατηγορίες

Ο Μανδραϊκός τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα παρκέ της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, καθώς οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός του από την ΕΟΚ. Η ομάδα της Μάνδρας δεν θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη την τελευταία αγωνιστική για να αντιμετωπίσει τον Αίολο κι έτσι αυτόματα υποβιβάζεται δίχως να λάβει μέρος στα playout του πρωταθλήματος.

Ο Μανδραϊκός δήλωσε αδυναμία να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη και ο Αιολικός πήρε στα χαρτιά το ματς με σκορ 20-0. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η ομάδα της Μάνδρας δεν προσήλθε σε αγώνα κι έτσι υποβιβάζεται χωρίς τη διαδικασία των playout.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ, ο αγώνας ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ της 02/04/2023 για την 22ηαγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3οςόμιλος), ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΕΠΣΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με σκορ 20 – 0.

Επίσης λόγω του ότι το σωματείο ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ δεν προσήλθε να αγωνισθεί σε δύο αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής κατηγορίας ανδρών, εκτός από τους μηδενισμούς υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (άρθρο 23, παρ. Βδ, Πειθαρχικού Κανονισμού ΕΟΚ), για το λόγο αυτό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ φάση των play out του Πρωταθλήματος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…