Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική – 4ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

Β’ Εθνική – 4ος Όμιλος: Τα σενάρια για τα playoff

playoffs3

Έχουν «κλειδώσει» οι τέσσερις ομάδες, την τελευταία αγωνιστική κρίνεται η τελική κατάταξη των τριών πρώτων ομάδων

Στον 4ο Όμιλο της Β’ Εθνικής έχουν «κλειδώσει» και οι τέσσερις θέσεις των playoff. Την τελευταία αγωνιστική θα οριστικοποιηθεί η τελική κατάταξη των ομάδων, καθώς παίζονται οι τρεις πρώτες θέσεις. Στα playoff θα αγωνιστούν οι Γέφυρα, Μακεδονικός, Πανσερραϊκός και οι Μαχητές Πειραματικό.

Γέφυρα

Η Γέφυρα και ο Μακεδονικός θα κοντραριστούν την τελευταία αγωνιστική με φόντο την πρωτιά, καθώς ισοβαθμούν στην κορυφή. Ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση και θα κοντραριστεί με τους Μαχητές Πειραματικό στα playoffs. Τα σενάρια για την τελική κατάληξη της Γέφυρας στην κανονική διάρκεια είναι τα παρακάτω:

1η θέση:

  1. Νίκη επί του Μακεδονικού

2η θέση:

  1. Ήττα από τον Μακεδονικό και ήττα του Πανσερραϊκού
  2. Αν ηττηθεί από τον Μακεδονικό και νικήσει ο Πανσερραϊκός, αλλά στο τέλος έχει καλύτερη συνολική διαφορά πόντων στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι στο +230, ενώ ο Πανσερραϊκός στο +188

3η θέση:

  1. Αν ηττηθεί από τον Μακεδονικό και νικήσει ο Πανσερραϊκός, αλλά στο τέλος έχει χαμηλότερη συνολική διαφορά πόντων στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι στο +230, ενώ ο Πανσερραϊκός στο +188

Μακεδονικός

Ο Μακεδονικός έχει την κατάσταση στα χέρια του όσον αφορά την πρώτη θέση. Ο Μακεδονικός θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρώτη θέση, ενώ σε περίπτωση ήττας κινδυνεύει να βγει τρίτος. Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής:

1η θέση:

  1. Νίκη επί της Γέφυρας

2η θέση:

  1. Ήττα από τη Γέφυρα και ήττα του Πανσερραϊκού

3η θέση:

  1. Ήττα από τη Γέφυρα και νίκη του Πανσερραϊκού

Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση, αλλά θα προσπαθήσει την τελευταία αγωνιστική να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Η ομάδα των Σερρών θέλει μόνο νίκη στη Ξάνθη κόντρα στον Λεύκιππο και στη συνέχεια θα κοιτάξει το αποτέλεσμα στον αγώνα Μακεδονικός – Γέφυρα:

2η θέση:

  1. Αν νικήσει τον Λεύκιππο Ξάνθης και ηττηθεί η Γέφυρα, αλλά στο τέλος έχει υψηλότερη συνολική διαφορά πόντων στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός είναι στο +188, ενώ η Γέφυρα στο +230.
  2. Νίκη επί του Λεύκιππου Ξάνθης και ήττα του Μακεδονικού

3η θέση

  1. Αν νικήσει τον Λεύκιππο Ξάνθης και ηττηθεί η Γέφυρα, αλλά στο τέλος έχει χαμηλότερη συνολική διαφορά πόντων στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός είναι στο +188, ενώ η Γέφυρα στο +230.

Μαχητές Πειραματικό

Οι Μαχητές Πειραματικό έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια του 4ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό κι έτσι θα μείνει οριστικά στην τέταρτη θέση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …