Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σπανούλης: «Εύχομαι να πάρει τη Euroleague ο Ολυμπιακός»

Σπανούλης: «Εύχομαι να πάρει τη Euroleague ο Ολυμπιακός»

spanoulis olympiacos peristeri telikos

Στην προπονητική του πορεία αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Τζάμπολ» στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην προπονητική του καριέρα, στην πορεία του στον πάγκο του Περιστερίου, αλλά και στην αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο νέο ξεκίνημα που κάνω στην καριέρα μου, να βοηθήσω τον οργανισμό, την ομάδα και τους παίκτες να ξαναμπεί το Περιστέρι σε μια σωστή κατεύθυνση όπως του αρμόζει. Να έχουμε θετική παρουσία στο πρωτάθλημα, να προοδεύουν οι παίκτες μας. Να μπαίνουν σε μια διαφορετική λογική σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες τους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Στηρίζομαι πολύ στη σκληρή δουλειά, στην αυτοκριρική, έχω εξαιρετικούς συνεργάτες και μια διοίκηση που είναι δίπλα μας και στηρίζει την προσπάθεια. Έχει οργάνωση, βοηθά σε ότι χρειαστούν οι παίκτες. Δουλεύουμε πάρα πολύ, κάθε κακό αποτέλεσμα μας δυναμώνει και δεν μας ρίχνει. Η επικοινωνία μας με τους παίκτες βασίζεται στην ειλικρίνεια».

Για το τι θα είναι επιτυχία φέτος στο Περιστέρι: «Δεν πάμε να κυνηγήσουμε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Εμεις πάμε για να ξεπεράσουμε τα δικά μας όρια και τους δικούς μας στόχους. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα φτιάξουμε την αυριανή προπόνηση. Όταν προπονείσαι καλά, παίζεις και καλά. Είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή και δεν τα παρατάει. Οι ομάδες χτίζονται, δεν φτιάχνονται από τη μία μέρα στην άλλη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…