Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σερέλης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τέταρτη περίοδο»

Σερέλης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τέταρτη περίοδο»

Serelis

Κόστισαν στον Παναθηναϊκό τα αμυντικά ριμπάουντ, είπε ο Σερέλης.

Ο Παναθηναϊκός αν και πάλεψε δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο «Νίκος Γκάλης», και ηττήθηκε με 74-88. Ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν τους «πράσινους» στην ήττα, καθώς και στις απουσίες των Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί νομίζω δεν παίξαμε άσχημα, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην τέταρτη περίοδο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους και χάσαμε ελεύθερα σουτ και η Μπαρτσελόνα το εκμεταλλεύτηκε με τους καλούς και ποιοτικούς παίκτες που έχει.

Αλλά νομίζω ότι ο κύριος λόγος που χάσαμε το παιχνίδι ήταν τα αμυντικά μας ριμπάουντ, γιατί από τα χαμένα μας ριμπάουντ δεχθήκαμε 17 πόντους. Και ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο που παίξαμε καλά, αυτοί οι πόντοι μας πλήγωσαν ιδιαίτερα. Είχαμε ακόμα ένα ματς που παίξαμε χωρίς δύο σημαντικούς και βασικούς παίκτες και είχαμε ακόμα και τον Πάρις Λι που δεν ήταν 100% έτοιμος να παίξει στο ματς και τελικά έπαιξε 27 λεπτά. Αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε δύο μέρες».

Για την κατάσταση των Πονίτκα και Μπέικον: «Για τον Πονίτκα πιστεύω ότι θέλει ακόμα καμία 10αριά μέρες, για τον Μπέικον πάμε μέρα με τη μέρα».

Για τον Μαντζούκα: «Προφανώς και είναι μεγάλη εμπειρία, αλλά δείχνει στο παρκέ ότι βοηθάει και στην άμυνα και στην επίθεση με τη δύναμή του. Του το έχω πει και του ίδιου πως τώρα που παίζει αρκετά θα πρέπει να είναι πιο ταπεινός και να μην ακούει τίποτα. Θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και μέσα από τα άσχημα, που σίγουρα θα έρθουν, θα δούμε αν έχουμε έναν παίκτη στην ομάδα που μπορούμε να υπολογίζουμε για το μέλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…