Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πίτερς: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Πίτερς: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

E2CA60D0 938B 4824 81C1 7896E92918CD e1669473218848

Δύσκολο το παιχνίδι με την Παρτιζάν, είπε ο Άλεκ Πίτερς.

Στις δυσκολίες του αγώνα με την Παρτιζάν αναφέρθηκε ο Άλεκ Πίτερς στις δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για Σερβία. Μίλησε και για την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι λείπει  από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς:

Αυτό είναι το διασκεδαστικό και συναρπαστικό κομμάτι της σεζόν. Αν δεν μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος και έτοιμος για όσα θα έρθουν, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Αλλά όλοι στην ομάδα μας, από την τελευταία εβδομάδα των προπονήσεων και στο αυριανό ματς είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που θα έρθουν, είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δεν θέλεις να είσαι εκτός ρυθμού στο τέλος της σεζόν, με λιγοστά ματς να απομένουν πριν μπούμε στα play-offs. Στο αυριανό ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί θα υπάρχει μία φοβερή ατμόσφαιρα, θα γίνει ένα δυνατό και σκληρό ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή και το αποτέλεσμα θα είναι δύσκολο. Πρέπει να το προσεγγίσουμε με καλή συγκέντρωση, με δύναμη και αυτό θα μας κρατήσει στον ρυθμό που βρισκόμαστε».

Για την Παρτίζαν που έχει την καλύτερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα: «Εχουν καλό προπονητή, μεγάλο ταλέντο, οι παίκτες της έχουν εμπειρία στη EuroLeague, κατέχουν μία καλή έδρα με απίθανη ατμόσφαιρα. Περιμένουμε ένα ματς με φασαρία. Κανείς δεν περιμένει ένα εύκολο ματς όταν πάμε στο Βελιγράδι. Θα είναι δύσκολο».

Για την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Δεν είναι σύνηθες να λείπει ο κόουτς, αλλά παίξαμε ήδη ένα ματς με τον κόουτς Χρήστο. Στο τέλος της ημέρας, η ομάδα μας, οι παίκτες προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο χωρίς να κοιτάμε ποιος λείπει και ποιος όχι. Είμαστε μία “καλολαδωμένη” μηχανή σε αυτό το σημείο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως τις άλλες φορές. Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα».

Για το αν θα του λείψουν οι φωνές του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Θα έχει τόση φασαρία στο γήπεδο, θα είναι δύσκολο να τον ακούγαμε έτσι και αλλιώς. Θέλουμε τον προπονητή μας πίσω, μας λείπει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…