Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Πέσιτς: «Τίποτα δεν είναι γνωστό για τον Γιόκιτς και το Παγκόσμιο»

Πέσιτς: «Τίποτα δεν είναι γνωστό για τον Γιόκιτς και το Παγκόσμιο»

Γιόκιτς

Ερωτηματικό η συμμετοχή του Γιόκιτς στο Παγκόσμιο.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι το μεγάλο «όπλο» της Σερβίας, όμως σύμφωνα με τον προπονητή του, Σβέτισλαβ Πέσιτς, είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε όσα είπε:

«Γνωρίζουμε από αυτή την κατάσταση ότι σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ του NBA και της FIBA, οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία 28 ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμα, ίσως ο Γιόκιτς κερδίσει το ΝΒΑ. Πόσο καιρό θα παίζουν, πώς θα εξελιχθούν όλα και πόσο μακριά θα φτάσει ο Μπογκντάνοβιτς με την Ατλάντα… Οι παίκτες της Euroleague μόλις άρχισαν να παίζουν δυναμικά, κάθε παιχνίδι είναι playoffs.

Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο, όταν όλα έχουν τελειώσει, να καλέσουμε τους υποψηφίους που τελείωσαν το παιχνίδι, ας πούμε, να είναι εκεί για λίγες μέρες, να δει ο ένας τον άλλον, να κάνουμε κοινές προπονήσεις και να δώσουν εξετάσεις πριν τις ετήσιες διακοπές.

Κακή προετοιμασία – κακά αποτελέσματα, αυτός είναι ο κανόνας. Ας πάρουμε το καλύτερο και ας προετοιμαστούμε καλά. Αυτό είναι προτεραιότητα».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…