Κεντρική Basket League ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin Περιστέρι: «Η νίκη δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας»

Περιστέρι: «Η νίκη δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας»

Peristeri

Πηρε θέση για τον επεισοδιακό αγώνα στο «Nick Galis Hall» το Περιστέρι.

Η ΚΑΕ Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη διακοπή που σημειώθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο «Nick Galis Hall», και καλεί την «κίτρινη» ΚΑΕ να παρακολουθήσει το παιχνίδι ξανά φάση-φάση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η αδικία που επικαλούνται.

Τέλος υπογραμμίζουν ότι η νίκη τους δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης, (αφού μέχρι το 33“ το Περιστέρι βρισκόταν μπροστά 59-67).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το γεγονός ότι εδώ και δύο ημέρες δεν έχουμε τοποθετηθεί δημόσια για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», δεν σημαίνει πως παρακολουθούμε αμέτοχοι το ατέρμονο επικοινωνιακό παιχνίδι στο οποίο επιδίδεται η ΚΑΕ Άρης.

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στα αρμόδια θεσμικά και δικαιοδοτικά όργανα, η νίκη που σημειώσαμε εντός του αγωνιστικού χώρου κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν επιδέχεται το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.
Το μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε στην ΚΑΕ Άρης είναι ότι μέχρι και το 33’ που παιζόταν μπάσκετ, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους (σκορ 59-67).

Για το λόγο αυτό, καλούμε τόσο την ΚΑΕ Άρης όσο και την ΚΕΔ/ΕΟΚ να παρακολουθήσουμε πάλι το παιχνίδι φάση-φάση για να δούμε κατά πόσο ευσταθεί η κατάφωρη αδικία που επικαλείται η ΚΑΕ Άρης ή το αντίστροφο. Όλα τα υπόλοιπα περί ενστάσεων κλπ., αν θέλουμε να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, ανάγονται σε πρακτικές και συμπεριφορές που αποσκοπούν μονάχα σε παιχνίδια εντυπώσεων και δημιουργία άλλοθι. Με απόλυτο σεβασμό στο μπάσκετ και τις αρχές που πρεσβεύει το άθλημα, δεν θα εμπλακούμε σε αυτή την περιρρέουσα τοξικότητα και θα περιοριστούμε απλά στη νίκη που σημειώσαμε εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ bwin

Δειτε επισης

Ιστορική μέρα για την Ελευθερία και το Μοσχάτο

Άντε με το καλό! Σημαντική ημέρα για την Ελευθερία Μοσχάτου σήμερα. Η Ελευθερία Μοσχάτου α…