Κεντρική Basket League Παππάς: «Έχουμε μπροστά μας μια απαιτητική εβδομάδα»

Παππάς: «Έχουμε μπροστά μας μια απαιτητική εβδομάδα»

xristos pappas olympiakos

Για το βαρύ πρόγραμμα αγώνων που έχουν μπροστά τους μίλησε ο Παππάς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, κάλυψε τις υποχρεώσεις του προπονητή μιας και ο έμπειρος τεχνικός ταλαιπωρείται με ίωση. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο, αναφέρθηκε στους μικροτραυματισμούς που πλήττουν την ομάδα, στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν, καθώς και για το αν θα είναι έτοιμος ο Μπαρτζώκας να ταξιδέψει στη Σερβία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου, ειδικά για τον τρόπο που έπαιξε στην επίθεση. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και απόδειξη αποτελούν οι 24 ασίστ που έδωσε. Από εκεί και πέρα, για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, όπως κούραση και κάποιους μικροτραυματισμούς.

Επίσης, έπρεπε να προετοιμαστούμε και για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν σε διάστημα οκτώ ημερών. Το καταφέραμε. Είχαμε ενέργεια σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα, σε κάποια άλλα φανήκαμε λίγο πιο κουρασμένοι, αλλά θεωρώ πως κάναμε αυτό που έπρεπε και συνεχίζουμε».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αγώνα με την Παρτιζάν: «Θα δούμε, δεν ξέρουμε ακόμη, βασικά έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα, με ματς στην EuroLeague και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μέσα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…