Κεντρική Γυναίκες Παναθηναϊκός εναντίον ΕΟΚ: «Ζητήσαμε 600 θέσεις, μας δίνουν 25 προσκλήσεις»

Παναθηναϊκός εναντίον ΕΟΚ: «Ζητήσαμε 600 θέσεις, μας δίνουν 25 προσκλήσεις»

Παναθηναϊκός Eurocup

Ο Παναθηναικός εξέδωσε ανακοίνωση ενάντια στην ΕΟΚ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών έχει ξεκινήσει… Ο Παναθηναϊκός φανέρα απογοητευμένος μέσω ανακοίνωσης του εξέφρασε τα παράπονα του προς την ΕΟΚ για τα εισιτήρια της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα, οι «πράσινες» έκαναν αίτημα για ξεχωριστή εξέδρα, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν μαζικά στο κλειστό της Ζωφριάς. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η οποία προσφέρει μόνο 25 προσκλήσεις για συγγενείς και χορηγούς.

Η Δοιήκηση της ομάδας έπειτα από αυτή την εξέλιξη εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, εκφράζοντας τον θυμό και την απογοήτευση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ζωφριά.

Για μια ακόμα φορά γινόμαστε θεατές μιας κατάστασης που δεν πάει το άθλημα μπροστά αλλά το γυρίζει πίσω.

Δεν είναι δυνατόν να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που φέρνει μαζικό κόσμο στις εξέδρες στο συγκεκριμένο άθλημα σε κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας και να τυγχάνουμε αυτής της αντιμετώπισης.

Σε φάιναλ φορ που δεν υπάρχει καμία οπαδική αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν δεν έχει καμία λογική να περιοριστεί ο Παναθηναϊκός σε 25 προσκλήσεις για συγγενείς και χορηγούς.
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος να παρευρεθεί σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να πάρει ξεχωριστή κερκίδα 600 θέσεων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη στιγμή που το γήπεδο χωράει 1.200 θεατές και το αίτημα του για την ώρα είναι αρνητικό από αστυνομία και ΕΟΚ».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Νέων Γυναικών: Άρχισε την προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού U20

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων Γυναικών. Την προετοιμασία της ενόψει της συμμετο…