Κεντρική Γυναίκες Ο Κρόνος πρωταθλητής οι Εσπερίδες στα μπαράζ των νεανίδων

Ο Κρόνος πρωταθλητής οι Εσπερίδες στα μπαράζ των νεανίδων

338665340 1216477195669798 4600144638607106937 n 1

Μάλιστα αυτό το ματς το ευχαριστήθηκα! Εσπερίδες – Κρόνος τέταρτος τελικός νεανίδων ΕΣΚΑΝΑ στο κατάμεστο κλειστό της Λ. Κατσώνη.

Νικητής και πρωταθλητής ο Κρόνος 58-53 μετά από δυνατό και όμορφο παιχνίδι, γεμάτο πάθος και από τίς δύο ομάδες, μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Ο Κρόνος το εργοστάσιο με πολλά χρόνια διάρκεια παραγωγής ταλέντων !

Πρώτα η δουλειά και στις δύο ομάδες προς την σωστή κατεύθυνση μαθαίνουν το μπάσκετ σωστά τα κορίτσια.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος

Από την μια μεριά η Κατερίνα Ανδρεοπούλου που γνώρισα πέρυσι με τις κορασίδες του Κρόνου στο Πανελλήνιο της Καλαμάτας, έχοντας δίπλα της την Ειρήνη Ανδρέου και πλέον την εμπειρία τής κόουτς των γυναικών Νένας Νικολαιδου.

Από τον απέναντι πάγκο ο Θάνος Δήμου με τον Θανάση Μπούτα δεν ευτύχησαν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία όμως θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία με τους αγώνες κόντρα στους δεύτερους ΕΣΚΑ και ΕΚΑΣΘ για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα τελικά τού Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά είδα πολλά θετικά. Αθλήτριες με φρεσκάδα, διάθεση, αξιόλογη τεχνική και καλά κορμιά. Μπλιθικιώτη, Γεωργακοπούλου και κυρίως η Τσάμη που κυριάρχησε κοντά στο καλάθι και έκανε την διαφορά ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ένα σημαντικό σημείο στην επικράτηση του Κρόνου κατά την γνώμη μου η αυτοπεποίθηση που προκύπτει από την χρησιμοποίηση των παικτριών στην ομάδα των γυναικών και την Α2.
Από τις Εσπερίδες η Στολίγκα που εντυπωσίασε πέρυσι και με την εθνική κορασίδων σήμερα μαρκαρίστηκε σωστά και δεν βοήθησε σύμφωνα με την αξία της.

Παρόλα αυτά ηγήθηκε της αντεπίθεσης μαζί με την Σεγκούρα και έφερε το ματς στο 53-56 όμως το τρίποντο της 22 δευτερόλεπτα πριν την λήξη ήταν άστοχο και η Διαμαντοπούλου με δύο εύστοχες βολές έγραψε το τελικό σκορ.

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα και κυρίως ότι δεν βρήκα… τρελαμένους γονείς να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν ότι αδικείται η κορούλα τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, όρθια άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και εσωτερικός χώρος

Συγχαρητήρια μακάρι να συνεχίσει έτσι το πράγμα και να μην ξαναδούμε πχ επεισόδια μεταξύ γονέων όπως θυμάμαι πριν χρόνια στον Βόλο στον τελικό του Πανελληνίου κορασίδων Παναθηναϊκός-Φάρος.

Μπράβο σε όλους. Ο κόουτς της εθνικής νεανίδων ο αγαπητός μου Γιάννης Κτιστάκης θα βρει σημαντικό υλικό εκτός από τις κορασίδες που περνάνε στις νεανίδες και από τις λίγο μεγαλύτερες.

Προβλέπεται ένα εξαιρετικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων με Παναθηναϊκό, Παναθλητικό, Κρόνο την νικήτρια των τριών δεύτερων και των καλύτερων επαρχιακών ομάδων που θα περάσουν στα τελικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…