Κεντρική Γυναίκες Νάτσκου στο Ebasket: «Ήταν ένα όνειρο που παραλίγο να γίνει πραγματικότητα» 

Νάτσκου στο Ebasket: «Ήταν ένα όνειρο που παραλίγο να γίνει πραγματικότητα» 

Νάτσκου

Αναλυτικά όσα είπε η Ευαγγελία Νάτσκου στο Ebasket.gr.

Η Ελευθερία Μοσχάτου με πρωταγωνίστριες επτά Ελληνίδες παίκτριες και με «κλειδιά» το γρήγορο τέμπο και την ζώνη στην άμυνα, στάθηκε σαν «βράχος» στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό. Στο τελευταίο λεπτό όμως, το «τρυφίλλι» της στέρισε το Κύπέλλο που ήταν έτοιμη να σφύξει στην αγκαλιά της.

Η Ευαγγελία Νάτσκου είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες που συνέβαλε στην εξαιρετική σεζόν της Ελευθερίας Μοσχάτου αλλά και στην πρόκριση της ομάδας στον Final4 του Κυπέλλου, σημειώνοντας δυο εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Νίκη Λευκάδας και Παναθηναϊκό.

Η ίδια μίλησε στο Ebasket.gr και στην Άνθεα Κούρου για την αξιοθαύμαστη εμφάνιση της ομάδας στον τελικό, για την 3η θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα αλλά ανέφερθηκε και στα συναισθήματα που την πλαισιώνουν.

Να τονίσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που 21χρονη παίκτρια αγωνίζεται με την φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου στο Final4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο ebasket.gr η γκάρντ της Ελευθερίας Μοσχάτου:

  • Σταθήκατε αξία έναν μεγάλο αντίπαλο όμως είναι δύσκολο συναίσθημα να φτάνεις στην «πηγή και μην πίνεις νερό». Περίεγραψε μας πώς ενιωσες εκείνη την στιγμή;

«Ήταν ένα όνειρο που παραλίγο να γίνει πραγματικότητα. Για την ακρίβεια ήμασταν λιγότερο από 1’ μακριά! Νομίζω πως είναι αδύνατο να εκφράσω αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή, ακόμα και τώρα ημερες μετά. Απλά ξέσπασα σε κλάματα , αλλα πιστέψτε με είναι ακόμα πιο βαθύ…»

  • Εμφανιστήκατε επτά παίκτριες, δεμένες μεταξύ σας από κάθε άποψη. Πιστεύεις πως αυτό έπαιξε ρόλο στην εμφάνιση σας;

« Ειλικρινά , πιστεύω πως παρουσιαστήκαμε περισσότερο ομάδα αυτό το τριήμερο από καθε αλλη φορά. Ωστοσο, δεν ήμασταν μόνο 7 παίκτριες. Ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια ,το stuff, οι πρόεδροι μας , οι ακαδημίες μας και οι οικογένειες μας. Πραγματικά, η στήριξη τους ήταν κομβική για να παρουσιάσουμε εμεις οι 7 την εικόνα αυτή.»

  • Κάνατε ανθρώπους που δεν παρακολουθούσαν το γυναικείο μπάσκετ να ανοίξουν την τηλεόραση και να δουν αυτόν τον τελικό. Πως νιώθεις;

«Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά παρακολουθούν γυναικείο μπάσκετ και από αυτούς οι περισσότεροι ασχολούνται άμεσα η έμμεσα με αυτό. Ειμαι πραγματικά περήφανη που το καταφέραμε αυτο, αξίζουμε αυτή την προβολή!»

  • Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Θεωρείς πως αποτελεί παράδοση;

«Δεν το κρύβουμε πως ήταν από τους κυρίους στόχους της ομάδας η συμμετοχή στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Πλέον, πιστευω πως η Ελευθερία δεν αρκείται στην συμμετοχή της σε αυτή τη διοργάνωση, αλλα στην κατάκτηση αυτού του κυπέλλου. Ύστερα από αυτή την εμφάνιση, νομίζω πως πέρα από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό φυσικά, υπάρχει και νέος διεκδικητής!»

  • Η Ελευθερια Μοσχάτου είναι η 3η κορυφαία γυναικεία ομάδα στο Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ με βάση την φετινή πορεία της. Τι πρέπει να κάνει για να διατηρήσει αυτό που έχει χτίσει;

«Ως μέλος της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θεωρώ πως η συνταγή της επιτυχίας ειναι το μερακι της ομαδας, και αυτό θα την πάει παραπέρα.

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες όπως σε κάθε ομάδα, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι από τους υπεύθυνους εως και το επιτελείο, που κυριολεκτικά κοπιάζει για να βρεθεί οποιαδήποτε λύση! Και για αυτό δικαιωματικά τους χρωστάμε ένα μεγαλο ευχαριστώ» .

  • Υπάρχει κάτι που αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω θα άλλαζες σε αυτόν τον τελικό;

«Από αυτόν τον τελικό, θα άλλαζα το τελευταίο αυτό λεπτό. Ωστόσο, σαν Ευαγγελία επιθυμώ να μην χάνω το δάσος, κοιτάζοντας το δέντρο. Μπορεί να χάσαμε αυτή την κούπα, ομως αποτελέσαμε αφορμή να μιλάνε για την ομάδα μας και να προβληθεί το γυναικείο μπάσκετ. Μπορεί να μην εξισώνεται με τον τίτλο σε καμία περίπτωση αλλα δεν το λες και λίγο!» .

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες φάσεις της Ευαγγελίας Νάτσκου:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 95-79 (vid)

Ο Παναθηναϊκός με μπροστάρηδες Σλούκα – Παπαπέτρου έκανε το 1-1. Μπορεί η Μακάμπι να είναι…