Κεντρική Διεθνή Μουμπρού: «Έχει σερί νικών χωρίς τον Τζέιμς η Μονακό»

Μουμπρού: «Έχει σερί νικών χωρίς τον Τζέιμς η Μονακό»

Μούμπρου

Μίλησε για το ματς με τη Μονακό ο Άλεξ Μουμπρού.

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της Euroleague με τη Βαλένθια να παίζει εκτός έδρας με τη Μονακό. Ο Άλεξ Μουμπρού, τόνισε το πόσο δύσκολο είναι το ματς για την ομάδα του, αλλά και το ότι λείπει ο Μάικ Τζέιμς, δεν αλλάζει κάτι μιας και οι Γάλλοι έχουν σερί νικών.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Τους κερδίσαμε στην έδρα μας ύστερα από ένα εξαιρετικό ματς που κάναμε, κυρίως στην άμυνα. Θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτή την εμφάνιση, ειδικά εκτός έδρας. Η Μονακό βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και το παιχνίδι είναι σημαντικό και για εκείνη. Μάλιστα, έρχεται από ένα σημαντικό σερί νικών, παρά το γεγονός πως άφησε εκτός τον Μάικ Τζέιμς.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές επαφές, στο οποίο θα πρέπει να αμυνθούμε καλά, γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν τις μονάδες που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές και να σκοράρουν με ευκολία μέσα στο ματς. Το να κάνουμε τα… μαθηματικά πριν από τον αγώνα θα ήταν λάθος. Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε και να μην σκεφτόμαστε τα πέντε ματς σε δέκα μέρες που βρίσκονται μπροστά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…