Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ 86-67 (vid)

Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ 86-67 (vid)

monaco maccabi hall

Ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο έδωσε τη νίκη στη Μονακό

Η Μονακό ύστερα από ένα σκληρό παιχνίδι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (86-67). Οι Μονεγάσκοι δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά με ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο καθάρισαν το ματς. Οι Ισραηλινοί παρότι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση κατά τη διάρκεια του ματς δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το φινάλε.

Η Μονακό ήταν «αγριεμένη» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και γρήγορα πήρε διπλάσιο προβάδισμα (14-2). Οι Μονεγάσκοι συνέχισαν με πατημένο το γκάζι και έκλεισαν το δεκάλεπτο έχοντας σημειώσει 30 πόντους και διψήφια διαφορά (30-17). Η Μακάμπι Τελ Αβίβ «ξύπνησε» στη δεύτερη περίοδο και έδειξε ότι είναι παρούσα στο ματς. Με εξαιρετική άμυνα μπλόκαρε τα «όπλα» των γηπεδούχων, δέχθηκε μόλις 9 πόντους και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού (39-36).

Η αντεπίθεση της Μακάμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Ισραηλινοί βρήκαν λύσεις σε άμυνα και επίθεση και κατάφεραν να φέρουν τούμπα την αναμέτρηση (58-59). H Μονακό δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο τέταρτο δεκάλεπτο έφερε τούμπα την κατάσταση. Οι Μονεγάσκοι με ένα φοβερό σερί 13-0 ανέκτησαν το χαμένο προβάδισμα τους και πήραν τον έλεγχο στο ματς (71-59).

Η Μακάμπι δεν μπόρεσε να επιστρέψει και τελικά η Μονακό πήρε τη νίκη με 86-67.

Τα δεκάλεπτα: 30-17, 39-36, 58-59, 86-67

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Το πρόγραμμα των ημιτελικών του F4

Οι ώρες των αγώνων των ημιτελικών του F4 της Eurolegue. Η τετράδα του Final 4 της Euroleag…