Κεντρική ELITE LEAGUE Μάνταλος: «Δεν έπρεπε να παίξουμε 25 Μαρτίου»

Μάνταλος: «Δεν έπρεπε να παίξουμε 25 Μαρτίου»

O Γιώργος Μάνταλος εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουν 25 Μαρτίου

Η Μεγαρίδα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανερυθραϊκό, καθώς ηττήθηκε με 81-70. Ο προπονητής της ΝΕΜ, Γιώργος Μάνταλος, στάθηκε μετά το ματς στο γεγονός ότι έγινε ο αγώνας 25 Μαρτίου και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι θα προτιμούσε να φάει με την οικογένεια του.

Αναλυτικά:

«Θέλω αρχικά να κάνω μια παρατήρηση που δεν αφορά το ματς. Η 25η Μαρτίου είναι η ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής μας επετείου, της πιο σημαντικής ημέρας για την χώρα μας. Είναι δυσάρεστο για μένα που έπρεπε να είμαι στο γήπεδο αυτή τη μέρα. Μου ήταν ακόμη πιο δυσάρεστο, που έχασα, αλλά θα χαλάλιζα την νίκη για να φάω με την οικογένειά μου, δίνοντας την ίδια δυνατότητα στο σταφ και τους παίκτες μου. Κατανοώ, ότι υπάρχουν δυσκολίες στο πρόγραμμα και στο να διανύσουμε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα με ομαλότητα και η δήλωσή μου δεν αποτελεί μομφή, αλλά κάποιος πρέπει να πει αυτά τα πράγματα. Ως προς το ματς, δε θεωρώ ότι το ματς ήταν σκληρό εκτός από 2-3 φάσεις από έναν παίκτη που ήθελε να το κάνει, κάτι που είναι μες στο παιχνίδι. Ήταν αθλητικό παιχνίδι και μου άρεσε. Ίσως ζήλεψα λίγο τη σκληράδα του Πανερυθραϊκού και θα ήθελα τα παιδιά μου να είναι σκληροί στο ίδιο επίπεδο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, που κρίθηκε σε δύο πράγματα που είχαμε εντοπίσει από την πρώτη μέρα πως αποτελούν δυνατά σημεία για τον Πανερυθραϊκό, το επιθετικό του transition και τα επιθετικά ριμπάουντ. Όταν τα ριμπάουντ είναι στο 43-31, με τον Πανερυθραϊκό να έχει 15 επιθετικά, τρέχοντας επίσης σε 10/14 αιφνιδιασμούς, είναι δικό μας λάθος και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Δίκαια νίκησε ο Πανερυθραϊκός».

Για τη θέση της Μεγαρίδας στην Elite League: «Είμαστε απόλυτα μες στους στόχους μας. Είμαστε μια νεοείσακτη ομάδα στο επίπεδο αυτό, παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς, παίζοντας με τον ίδιο τρόπο και φέρνοντας 200 άτομα και στο ματς αυτό με κόσμια παρουσία, κάτι που αποτελεί στόχο μας μαζί με την παραμονή στην κατηγορία. Αν νικούσαμε, θα παίρναμε μεγάλη ώθηση, αλλά δεν είχαμε σημαδεμένο το ματς. Αν κερδίσουμε, όμως, το κεφαλαιώδες παιχνίδι στο Μεσολόγγι θα είμαστε σε μεγάλο ποσοστό ασφαλείς. Επομένως, συνεχίζουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ELITE LEAGUE

Δειτε επισης

Μεγαρίδα: Τέλος και ο Καλλινικίδης (pic)

Η Μεγαρίδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του αρχηγού της Η Μεγαρίδα θα παρουσιαστεί με τελείως …