Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λι: «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις στη Μονακό»

Λι: «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις στη Μονακό»

paris lee panathinaikos baskonia

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Πάρις Λι.

Ο Πάρις Λι επιστρέφει στο Πριγκιπάτο για να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό στη Γαλλία. Ο ίδιος μίλησε για τη θητεία του με τους Μονεγάσκους, ενώ εξέφρασε και την ευγνωμοσύνη του που θα κοντραριστεί με τους πρώην φίλους-συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρις Λι:

«Πρόκειται για μια φανταστική στιγμή. Να επιστρέψω στο Μονακό ακόμα και αν δεν φοράω τη φανέλα της ομάδας. Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στην Euroleague. Επίσης οι φίλαθλοι ήταν πάντα δίπλα μου, τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές. Για να είμαι ειλικρινής έχω πολύ έντονα συναισθήματα που βρίσκομαι ξανά στο Μονακό».

«Θα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος που θα αντιμετωπίσω τους φίλους μου, όπως είναι ο Ντόντα Χολ, ο Ουαταρά, ο Ντιαλό, ο D-MO (σ.σ. Μοτιεγιούνας) αλλά και ο Τσιμα Μονέκε. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις που είχαμε προκριθεί στα playoffs της Euroleague. Μπορεί να χάσαμε στο 5ο ματς της σειράς στον Πειραιά αλλά είχαμε δώσει τα πάντα. Είχαμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών. Μπορώ να μιλάω για ώρες για τις στιγμές που πέρασα στο Μονακό. Είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…