Κεντρική Γυναίκες Κοσμά: «Αφήστε το γυναικείο μπάσκετ να προβληθεί»

Κοσμά: «Αφήστε το γυναικείο μπάσκετ να προβληθεί»

Κοσμά

Αγανακτησμένη για όσα συμβαίνουν με τις προσκλήσεις των ομάδων είναι η Αφροδίτη Κοσμά.

Το FinalFour του 26ου Κυπέλλου Γυναικών πλησιάζει με την Μάνατζερ της Ελευθερίας Μοσχάτου , Αφροδίτη Κοσμά να στέλνει μήνυμα αγανάκτισης για όσα συμβαίνουν με τις προσκλήσεις των ομάδων.

Η πρώην αθλήτρια μέσω μια δημοσίευσης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζητησε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τις προσκλήσεις των ομάδων, διότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα προβλήθει το γυναικείο μπάσκετ αλλά ούτε και η διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Αφροδίτη Κοσμά:

«Πέντε ημέρες πριν το Final Four Κυπέλλου… να προσπαθείς να συγκεντρώσεις τα στοιχεία των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν αυτή τη γιορτή, να προσπαθείς να «χωρέσεις στη λίστα» ολη την Ανδρική ομάδα, γονείς, αδέρφια, φίλους, ακαδημίες, τους γονείς των ακαδημιων…

Τόσα χρόνια σαν Αθλήτρια ήθελα ένα γεμάτο γήπεδο, τόσο χρόνια προσωπικά προσπαθούσα να φέρω ακαδημίες στο γήπεδο, μη μιλήσω για τηλεοπτική προβολη…!!! Αναρωτιέμαι… ποιος team manager σ άλλη Ευρωπαϊκή πόλη κάνει αυτή τη δουλειά που κάνω εγώ τώρα;;; Σας ικετεύω μην κόψετε κανέναν από την λίστα… Αφήστε το γυναικείο μπάσκετ να προβληθει και να το αγαπήσει ολος ο κόσμος!!!!

Ααα και μην ακούσω την δικαιολογία είναι θέμα ασφαλείας…!!! Ευχαριστώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…