Κεντρική Elite League Κεραμιδάς: «Πρόκληση για εμένα το Αγρίνιο»

Κεραμιδάς: «Πρόκληση για εμένα το Αγρίνιο»

kostas keramidas

Ο Κώστας Κεραμιδάς μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αγρινίου

Ο Κώστας Κεραμιδάς είναι ο νέος προπονητής του Αγρινίου και θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Elite League. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι είναι πρόκληση για τον ίδιο το Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο ΕΟΚ WebRadio:

Για το πέρασμά του απ’ τη γυναικεία ομάδα των Χανίων: «Η ομάδα είχε πάρα πολύ καλές παίκτριες, το πρόβλημα ήταν ότι δεν το ήξεραν οι ίδιες, έτσι τους έλεγα. Αυτό που δεν είχαν ήταν ρόλοι, ειδικά οι ξένες ήταν πάρα πολύ καλές, αλλά και οι Ελληνίδες το ίδιο. Δεν ήξεραν ακριβώς τι να κάνει η καθεμία και πότε να το κάνει. Σ’ αυτό επικεντρώθηκα πιο πολύ, δεν είχαν θέμα φυσικής κατάστασης, είχαν θέμα συνοχής. Η ομάδα συνήλθε γρήγορα, είχαμε ρυθμό, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και μου άρεσε. Κάναμε νίκες, το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και οι κοπέλες».

Για τη μετακίνησή του στην Elite League και το Αγρίνιο: «Φέτος είχα την ατυχία να ξεκινήσω στην Ουγγαρία, η οποία δεν κάθισε γιατί φαλίρισε ουσιαστικά η ομάδα. Αναγκάστηκα ήρθα στα Χανιά και το ότι το πρωτάθλημα της Elite League είναι μακρύ, τελειώνει Μάιο, ήταν κάτι που με βόλευε. Με τις ευχές των Χανίων πήγα κιόλας. Όταν πήγα στα Χανιά ήταν στη 10η θέση και τώρα τα αφήνω στην 5η-6η θέση. Είχαμε πετύχει το στόχο, οπότε με τις ευχές τους ήρθα στο Αγρίνιο».

Για το αν είναι κίνητρο για τον ίδιο η μετακίνησή του στο Αγρίνιο: «Για ‘μένα είναι πρόκληση, στην πορεία θα δούμε αν είναι και πίεση. Εγώ κάνω πολύ εύκολα τις μεταβιβάσεις απ’ το γυναικείο στο ανδρικό, μονή διαφορά είναι στην ψυχολογία και τα αθλητικά προσόντα. Για ‘μένα είναι το ίδιο μπάσκετ, δεν έχει καμία διαφορά. Είναι υψηλότερο το επίπεδο και για εμένα ήταν σημαντικό το κίνητρο αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε Ηρακλή και Πανιώνιο

Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε Ηρακλή και Πανeιώνιο υπέβαλε η ΔΕΑΒ για τα επεισόδιά στα Final Fou…