Κεντρική Elite League Ηρακλής: Τέλος ο Γκαθράιτ – Αντικαταστάτης του ο Σεθ Άλεν

Ηρακλής: Τέλος ο Γκαθράιτ – Αντικαταστάτης του ο Σεθ Άλεν

seth alen iraklis

Ο Σεθ Άλεν πήρε τη θέση του Γκαθράιτ στον Ηρακλή

Σε αλλαγή ξένου παίκτη λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου προχώρησε ο Ηρακλής. Ο Γηραιός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ταϊρί Γκαθράιτ, που είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος, και παράλληλα προχώρησε στην απόκτηση του Σεθ Άλεν.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ φέτος αγωνίστηκε στη Γεραμία και την Ιένα, με την οποία μέτρησε 13.2 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά:

«Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την ένταξη στην Ομάδα μας του Αμερικανού γκαρντ Σεθ Άλεν (29, 1,85) για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο αθλητής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στην προετοιμασία της. Αγωνίστηκε φέτος στην Γερμανική Ιένα, έχοντας 13,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Αποφοίτησε από το Τζόρτζια Τεκ, έπαιξε το 17-18 στους Σιου Φολς Σκάιφορς και μετά πέρασε τον Ατλαντικό.

Πρώτα στη Λιθουανική Σιαουλάι (14,3 πόντοι και 4,7 ασίστ, με 53,9% στο τρίποντο), το 19-20 στην Ιταλική Καζέρτα (17,2 με 2,8 ασίστ και 44,3% στο τρίποντο).

Πρόπερσι πήγε στην Φινλανδική Ελσίνκι (15,9 με 5 ασίστ και 45,9% στο τρίποντο σε 7 ματς). Πέρσι πήγε στη G-League, στους Στόκτον Κινγκς, θυγατρική των Σακραμέντο Κινγκς, όπου έπαιξε 6 ματς και μετά συμφώνησε με την Γερμανική Ιένα.

Επίσης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Ταϊρί Γκαθράιτ και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην Ομάδα μας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…