Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιασικεβίτσιους: «Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω στο ΟΑΚΑ»

Γιασικεβίτσιους: «Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω στο ΟΑΚΑ»

Saras

Στη σχέση που έχει με την «πράσινη» οικογένεια αναφέρθηκε ο Γιασικεβίτσιους.

Για το θερμό χειροκρότημα που έλαβε από τους φίλους των «πρασίνων», αλλά και τη σχέση που έχει με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους. Τέλος αναφέρθηκε και στην πίεση που υπάρχει στην Μπαρτσελόνα για το αποτέλεσμα, καθώς και τη βελτίωση-εξέλιξη που έχει η ομάδα του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας και η νίκη αυτή μας δίνει χαρά. Βρήκαμε λύσεις με τον Τόμπι και τον Μίροτιτς. Κάναμε 18 λάθη στο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και είμαι χαρούμενος γι αυτή τη νίκη».

Για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: «Μου φέρνει πάντα χαρούμενες μνήμες κάθε φορά που επιστρέφω εδώ. Έχω μια πολύ θερμή σχέση με τον κόσμο και είμαι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφω εδώ».

Για την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα: «Σίγουρα νιώθουμε την πίεση και είναι κάτι που θέλουμε. Πίεση τη νίωθω από 16 χρονών. Είναι καλό να υπάρχει πίεση. Έχουμε καλούς παίκτες και βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά».

Για το γεγονός πως οι ψηλοί έβγαιναν στο τρίποντο: «Καταλαβαίναμε ότι ο Παπαγιάννης και ο Γκουντάιτις δεν έβγαιναν από το ζωγραφιστό. Περιμέναμε αλλαγές στο σχήμα του Παναθηναϊκού. Οι τραυματισμοί που προέκυψαν δεν τους έδωσαν την ευκαιρία για αλλαγές. Ο Παπαγιάννης μας πλήγωσε στο πρώτο δεκάλεπτο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…