Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι 75-82 (vid)

Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι 75-82 (vid)

Fenerbache Armani

Μεγάλο «διπλό» της Αρμάνι η οποία κάνει τα πάντα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. 

Σε εξ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, η Αρμάνι επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 75-82 και έφτασε τις 13 νίκες στη διοργάνωση. Το καλό μομεντουμ συνεχίζει η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, η οποία πλέον «κυνηγάει» να χτίσει ότι δεν έκανε στην αρχή της χρονιάς, για μια θέση στα playoffs.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Αρμάνι μπήκε με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι, παίρνοντας το πρώτο μεγάλο προβάδισμα με (4-10) με Καμπαρό να δίνει λύσεις. Η Φενέρμπαχτσε βρήκε απάντηση και μείωσε σε (11-14), ωστόσο οι Ιταλοί πάτησαν γκάζι στο τέλος του δεκαλέπτου και πήραν τα ηνία με +7 (16-23).

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου η Αρμάνι συνέχισε να αποδίδει εξαιρετικά, ώσπου η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να βρει κενούς διαδρόμους και να πλησιάσει στο -2 (24-26). Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, και έτσι η Αρμάνι αν και είχε τον πρώτο λόγο, η Φενερ δήλωνε παρούσα (35-37).

Στην επανάληψη η διαφορά ανέβηκε γρήγορα υπέρ των Ιταλών (37-44), και χωρίς να δεχτούν πίεση στο υπόλοιπο του δεκαλέπτου έκλεισαν την περίοδο με +9 (52-61).

Στα δέκα τελευταία λεπτά οι Τούρκοι προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο ματς, μειώνοντας σε 72-76 προς το τέλος, ωστόσο η Αρμάνι δεν τους επέτρεψε να ισορροπήσουν το ματς και «απέδρασε» με τη μεγάλη νίκη (75-82) από την Κωνσταντινούπολη.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 35-37, 52-61, 75-82.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…