Κεντρική Elite League ΦΕΑ: «Δεν αρκεί να είσαι καλός, πρέπει να έχεις και τις “σωστές άκρες”»

ΦΕΑ: «Δεν αρκεί να είσαι καλός, πρέπει να έχεις και τις “σωστές άκρες”»

nikos georgopapadakos fea

«Αιχμές» από τη ΦΕΑ για τη διαιτησία του ματς με τον Ηρακλή

Η ΦΕΑ πάλεψε κόντρα στον Ηρακλή, αλλά στο τέλος ηττήθηκε από τον Γηραιό. Η ομάδα του κόουτς Καραντζά έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τα εξέφρασε με ανακοίνωση της μετά το ματς. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι «δεν αρκεί να είσαι καλός, αλλά πρέπει να έχεις και τις “σωστές άκρες” έξω από το παρκέ».

Αναλυτικά:

«“Βράζει” η ΦΕΑ για τη διαιτητική αντιμετώπιση…

Πάλεψε, έδειξε για μία ακόμη φορά ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, αντάξιο ομάδων που αξίζουν ν’ αγωνίζονται στην Elite League (Hellenic BasketBall Federation) και διεκδίκησε αυτό που της αναλογεί…

Αποδείχθηκε, όμως ότι δεν αρκεί να είσαι καλός μέσα στο παρκέ, αλλά να έχεις και τις “σωστές άκρες” κι έξω απ’ αυτό!!! Κάτι που κατά πως φάνηκε (και) κόντρα στον Ηρακλή, δεν το έχει η ΦΕΑ. Που στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ηττήθηκε με σκορ 97-91 από τους Θεσσαλονικείς το απόγευμα του Σαββάτου 4/3 στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος”, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, διότι η ήττα δεν ήταν απόρροια λαθών των παικτών, ή του προπονητικού επιτελείου.

Ήταν σαφέστατα, αποτέλεσμα “εντολής” των διαιτητών, οι οποίοι σφύριζαν λες και είχαν σταλεί σε… εντεταλμένη υπηρεσία. Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στη ΦΕΑ να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Μοίρασαν δίχως φειδώ τεχνικές ποινές, έστειλαν στ’ αποδυτήρια τον coach Αλέξη Καρατζά κι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο, που να οδηγήσει στην ολοκληρωτική αγανάκτηση τους διοικούντες τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Με τους τελευταίους πλέον να σκέφτονται ότι μάλλον δεν αξίζει να συνεχίζουν να “μάχονται” στην κατηγορία!!! Μία σκέψη που ίσως κάποιοι να πουν ότι έχει γίνει “εν βρασμώ ψυχής” και με το αρνητικό αποτέλεσμα να είναι ακόμη “νωπό”, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι διαιτητικές “σφαγές” έχει νοιώσει στο “πετσί” της η ομάδα και στο παρελθόν και δεν βλέπουν να υπάρχει καμία διάθεση αλλαγής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης…

Οι παίκτες της ΦΕΑ παρά την ήττα στο τέλος του ματς χειροκρότησαν, όπως φανερώνει και η σχετική φωτογραφία, τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι γέμισαν το κλειστό και παρότι είδαν την σφαγιαστική διαιτησία δεν ξέφυγαν από τα φίλαθλα πλαίσια…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…