Κεντρική Γυναίκες Εύνικος: Νίκη παραμονής και μνήμες από το παρελθόν

Εύνικος: Νίκη παραμονής και μνήμες από το παρελθόν

evnikos panathli

Όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι παραμονής.

Πήγα, πώς θα μπορούσα να μην πάω, στο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στις δύο ομάδες που πήραν πέρυσι το πρωτάθλημα τής Α2 σε Νότο και Βορρά.

Εύνικος – Παναθλητικός σέ ένα αγώνα ο … θάνατος σου η ζωή μου. Νικητής ο γηπεδούχος Εύνικος που εκμεταλευτηκε το πλεονέκτημα έδρας από την κανονική περίοδο και με τον κόσμο που μου θύμησε τίς μεγάλες εποχές τού ΔΑΣΑΛ, να τον σπρώχνει προς την τελική επικράτηση.

panathlitikos

Με το άγχος να πλημμυρίζει και τίς δύο ομάδες λόγω της κρισιμότητας, είχε εναλλαγές το προβάδισμα από τούς δύο αντιπάλους με την ομάδα των Α.Λιοσιων να έχει εξαιρετική μία Θεσσαλονικιά την Λαμπρινή Πολυμένη, την Σταυριανη Βιντσιλαιου να θυμίζει πόσο μπάσκετ ξέρει, την Κική Εμμανουηλίδου να κάνει το κουμάντο και τίς τρεις ξένες μαζί με τις Ελληνίδες να δίνουν ότι χρειάστηκε για να δουν την ομάδα τους να παραμένει στην μεγάλη κατηγορία.

Αξίζουν συγχαρητήρια πολλά στον νεαρό προπονητή της περσινής ανόδου Γιώργο Βελτσιστα που αν και άπειρος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και ευτύχησε να δει τούς κόπους όλων να έχει ευχάριστη κατάληξη.

panathlitikos eunikos

Προσωπικά χάρηκα για την χαρά της ψυχής τής ομάδας του προέδρου της ομάδας Χρήστου Παππού ενός παράγοντα παλιάς κοπής. Τού αξίζει.

Ο Παναθλητικός έκανε ότι μπορούσε και έχασε στίς λεπτομέρειες, όμως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας με την Μάρω Τράντα και τα νεαρά κορίτσια που έχουν κερδίσει πρωταθλήματα, όλα μέλη των μικρών εθνικών ομάδων φέτος πλαισίωσαν τίς τρεις ξένες, είναι εγγύηση και αποκλειστικά θέμα χρόνου η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Η παραγωγική διαδικασία στο Επταπύργιο καλά κρατεί.

panathlitikos eunikos 1

Να επισημάνω την εξαιρετική ατμόσφαιρα, την αθλητική μάχη νάναι μόνο μέσα στο γήπεδο και να ολοκληρώνεται ο αγώνας με την αγκαλιά των δύο προπονητών όσο και των παικτριών που δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν μετά το σφύριγμα τής λήξης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…