Κεντρική Β' Εθνική Χούμπαυλης: «Έχουμε το “πρέπει” κόντρα στην Αχαγιά ’82»

Χούμπαυλης: «Έχουμε το “πρέπει” κόντρα στην Αχαγιά ’82»

nasos xoumpaulis ethnikos

O Νάσος Χούμπαυλης μίλησε για τη φετινή πορεία του Εθνικού, που έχει εντυπωσιάσει

Ο Εθνικός έκλεψε τις εντυπώσεις στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και θέλει να κλείσει ονειρικά τη σεζόν παίρνοντας μέρος στα playoff. Ο προπονητής της ομάδας της Πειραιάς, Νάσος Χούμπαυλης, σε δηλώσεις του στο WebRadio της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην φετινή πορεία, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχουν το «πρέπει» κόντρα στην Αχαγιά την τελευταία αγωνιστική.

Ο Εθνικός θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αχαγιά και με συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μπορέσει να πάρει την τέταρτη και τελευταία θέση στα playoff.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το σαββατιάτικο (01/04) παιχνίδι με την Αχαγιά ‘82: «Κακά τα ψέματα, εμείς έχουμε το «πρέπει» έτσι ώστε να μην εξαρτιόμαστε απ’ τους άλλους. Απ’ την άλλη, έχουμε και το θετικό ότι η Αχαγιά ‘82 έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, άρα δεν έχουν το κίνητρο να «κυνηγήσουν» το παιχνίδι, παρά μόνο για τον προσωπικό τους εγωισμό. Θεωρώ ότι γι’ αυτό θα παίξουν και αυτό είναι το σωστό. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι υποβιβασμένη».

Για την προσπάθειά τους να μπουν στα play-offs: «Αν τερματίσουμε 4οι θα έχουμε να δώσουμε έναν αγώνα play-off με τον Μίλωνα, με την καλύτερη ομάδα της Β’ Εθνικής κατά την άποψή μου. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι που θα είναι τιμή για ‘μάς, αλλά δε μπορούμε να προσδοκούμε πολλά πράγματα. Θα είναι επιτυχία, όμως, η 4η θέση».

Για τη φετινή χρονιά του Εθνικού Πειραιά: «Μέχρι στιγμής βλέπουμε ότι όλα κινούνται σε μια «λεπτή, κόκκινη γραμμή». Φέτος η ομάδα ξεκίνησε για να σωθεί. Μετά τη φυγή του Φώτη Βασιλόπουλου τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, γιατί δεν αντικαταστάθηκε άμεσα αυτή η απουσία και δεν ξέρω αν υπάρχει παίκτης που μπορεί να μπει στα «παπούτσια» του Φώτη. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν έναν 1ο γύρο υπέροχο, κάναμε μια πορεία καταπληκτική για τα δικά μας δεδομένα. Έχουμε παιδιά που πρωταγωνίστησαν , τα οποία πέρυσι ήταν σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, ο Ιωάννου ήταν σε ομάδα Β’ ΕΣΚΑ. Στο 2ο γύρο δε μπορώ να πω ότι χαλαρώσαμε, τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ, απλά οι άλλες ομάδες μάς «διάβασαν». Όλες οι ομάδες κάνουν scouting, είδαν τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε, είχαμε και κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς, αλλά κι αυτά είναι μέσα στο πλάνο. Είμαι ευχαριστημένος απ’ την πορεία που έκαναν τα παιδιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…